ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Κούμαν ευχαρίστησε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή

Ο Κούμαν ευχαρίστησε τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Ρόναλντ Κούμαν επέστρεψε σπίτι μετά από την περιπέτεια υγείας που είχε με την καρδιά του και έστειλε μήνυμα ευγνωμοσύνης στους γιατρούς που τον κράτησαν στη ζωή.

Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Άμστερνταμ εξαιτίας προβλήματος που παρουσιάστηκε στην καρδιά του, ο Ρόναλντ Κούμαν βγήκε νικητής.

Η επέμβαση του καρδιακού καθετηριασμού στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχημένη και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας γύρισε σπίτι του, για να στείλει άμεσα ευχαριστήριο μήνυμα στους σωτήρες του μέσω Twitter.

"Πήρα τρομάρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Για εμένα φυσικά αλλά κυρίως για την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ευτυχώς οι γιατροί με βοήθησαν γρήγορα και έδρασαν υπέροχα, είναι κάτι για το οποίο τους ευγνωμωνώ.

Κάτι τέτοια γεγονότα έρχονται να σε προσγειώσουν στη Γη. Ήταν φανταστικό για μένα να δω πόσα πολλά άτομα έδειξαν συμπόνοια. Και πόσα γλυκά μηνύματα έλαβα.

Από ανθρώπους που τους γνωρίζω από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, από συλλόγους. Αλλά επίσης από ανθρώπους ξένους, που δεν τους γνώριζα. Αυτό πραγματικά σήμαινε πολλά για μένα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Τώρα είμαι καλά και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα με μεγάλη ενέργεια όταν θα αρχίσει και πάλι να κυλάει στο χορτάρι η μπάλα του ποδοσφαίρου", έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ