ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ολλανδία: Η "Κιάρα" ανέβαλε τα ματς της Κυριακής

Ajax's Hakim Ziyech celebrates with teammates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Ajax's Hakim Ziyech celebrates with teammates after Chelsea's goalkeeper Kepa Arrizabalaga scores an own goal during the Champions League, group H, soccer match between Chelsea and Ajax, at Stamford Bridge in London, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η καταιγίδα Κιάρα αναμένεται να πλήξει την Ολλανδία και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανέβαλε τα ματς της Κυριακής - συμπεριλαμβανομένων κι αυτών των Άγιαξ, Φέγενοορντ - για την Eredivisie.

Τα ματς Ουτρέχτη - Άγιαξ, Σπάρτα - Ντεν Χάαχ, Άλκμααρ - Φέγενοορντ και Έμεν Τβέντε που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή (9/2) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος αναβλήθηκαν.

Ο λόγος είναι η καταιγίδα "Κιάρα", η οποία αναμένεται να πλήξει τη χώρα την Κυριακή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, KNVB, τα ματς του προγράμματος της Κυριακής για την Eredivisie αναβλήθηκαν χάριν της ασφάλειας των θεατών.

Φυσικά αναβλήθηκαν και οι αναμετρήσεις χαμηλότερων κατηγοριών του ολλανδικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την πρόγνωση, οι άνεμοι θα έχουν μεγάλη ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ