ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ολλανδία: Οριστικά στην Βίλεμ το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ολλανδία: Οριστικά στην Βίλεμ το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο

Μετά από έντονη διαμάχη μεταξύ της Βίλεμ και της Ουτρέχτης για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Eredivisie, η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη είδε τελικά να ανάβει πράσινο φως για αυτήν από την UEFA.

Μετά από ένα μακρύ διάστημα αβεβαιότητας στην ποδοσφαιρική Ολλανδία αναφορικά με την ομάδα που θα έπαιρνε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 5η θέσης, η Βίλεμ έχει πλέον κάθε λόγο να χαμογελάει.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας διέκοψε το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού και έδωσε στην ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη την 5η θέση, ωστόσο το ευρωπαϊκό εισιτήριο ήταν στον αέρα μιας που η Ουτρεχτη έκανε λόγο για κατάφορη αδικία από τη στιγμή που ήταν τρεις βαθμούς πίσω από την 5η θέση και είχε ένα ματς λιγότερο!

Τελικα, η Ουτρέχτη αποφάσισε να κάνει πίσω και να μη συνεχίσει το δικαστικό αγώνα κατά της απόφασης που πάρθηκε, με την UEFA από την πλευρά της να αποδέχεται την οριστική βαθμολογία της Eredivisie και να ανάβει πράσινο φως για τη συμμετοχή της Βίλεμ στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ολλανδία: Οριστικά στην Βίλεμ το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα υπάρξουν διπλά ματς ένα νοκ-άουτ ματς σε αυτή τη φάση, με τις νικήτριες των ζευγαριών να παίρνουν έτσι τα εισιτήρια για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πως η προετοιμασία της Βίλεμ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου, ενώ το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η νέα Eredivisie.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ
1. Άγιαξ 25 56 68-23
2. Άλκμααρ 25 56 54-17
3. Φέγενορντ 25 50 50-35
4. Αϊντχόφεν 26 49 54-28
5. Βίλεμ 26 44 37-34
6. Ουτρέχτη 25 41 50-34

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η Ομοσπονδία έφερε χάος, παραβίασε τις οδηγίες της UEFA"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ