ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τεσσάρα του Άγιαξ στη Βίλεμ των Βρουσάι - Παυλίδη

Τεσσάρα του Άγιαξ στη Βίλεμ των Βρουσάι - Παυλίδη

Ο Άγιαξ νίκησε εκτός έδρας 4-1 τη Βίλεμ των Μάριου Βρουσάι και Βαγγέλη Παυλίδη, που έπαιξαν στο βασικό σχήμα. Στην πρώτη θέση της Eredivisie ο Αίαντας με παιχνίδι περισσότερο από την Αϊντχόφεν.

Ο Άγιαξ ήταν ανώτερος και συνέτριψε 4-1 τη Βίλεμ εκτός έδρας για την 29η αγωνιστική της Eredivisie. Οι Μάριος Βρουσάι και Βαγγέλης Παυλίδης ήταν βασικοί για τους ηττημένους, αν και αμφότεροι έγιναν αλλαγή. Στον πάγκο έμεινε για τον Άγιαξ ο γκολκίπερ του, Κώστας Λάμπρου.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Φαν ντε Μπέεκ στο 14', ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 26' με τον Ίσακ, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Άγιαξ. Το 1-2 έγινε με αυτογκόλ του Χέερκενς στο 41', το 1-3 στο 53' με τον Φέλτμαν και το 1-4 στο 70' με τον Ζιγιές.

Ο Άγιαξ έφτασε τους 71 βαθμούς και είναι στο +1 από την Αϊντχόφεν, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Η Βίλεμ βρίσκεται στην 8η θέση με 40 βαθμούς.

ΒΙΛΕΜ (Άντριε Κόστερ): Βελενρόιτερ, Πέτερς, Χέερκενς, Λιούις, Παλάσιος, Ανίτα, Γιοντς, Κρόουλεϊ, Βρουσάι (76' Ντάνκερλουι), Παυλίδης (91' Σαντίκι), Ίσακ (84' Κουλιμπαλί).

ΑΓΙΑΞ (Έρικ τεν Χαχ): Ονανά, Μπλιμτ, Ταγλιαφίκο, Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Σένε (75' Ντε Βιτ), Ζιγιές, Φαν ντε Μπέεκ, Ντε Γιονγκ (83' Σινκγκράβεν), Τάντιτς (75' Χούντελααρ), Νέρες.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ