ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χάλασε η τριπλέτα "VIP" της Βίλεμ, πουλήθηκε ο Ίσακ με 10.000.000 ευρώ

Χάλασε η τριπλέτα "VIP" της Βίλεμ, πουλήθηκε ο Ίσακ με 10.000.000 ευρώ

Η δυναμική τριάδα της Βίλεμ με τους Βρουσάι, Ίσακ, Παυλίδη που στο δεύτερο μισό της σεζόν οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου δεν υπάρχει επίσημα πλέον. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αγόρασε τον φορ της παρέας με 10 εκατ. ευρώ.

Το "VIP" της Βίλεμ, η τριάδα που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μισό της σεζόν, οδηγώντας την ομάδα έως τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας διαλύθηκε όταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Ισάκ αντί 10.000.000 ευρώ από την Ντόρτμουντ στην οποία άνηκε την Τετάρτη (12/6).

Οπότε, Βρουσάι και Παυλίδης μένουν ενόψει της νέας σεζόν χωρίς τον γκολτζή παρτενέρ τους και περιμένουν τη διοίκηση της Βίλεμ να φέρει τον διάδοχό του.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές φόρεσαν τη φανέλα του ολλανδικού κλαμπ τον Ιανουάριο, έδεσαν και έβγαλαν όμορφα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Παυλίδη η Βίλεμ τον απέκτησε από την Μπόχουμ (ήταν επίσης δανεικός), ενώ ο δανεισμός του Βρουσάι από τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Όσον αφορά στα νούμερα που έγραψαν οι τρεις έχουμε:

Παυλίδης 17 συμμετοχές, 6 γκολ και 5 ασίστ
Ίσακ 18 συμμετοχές, 14 γκολ και 1 ασίστ
Βρουσάι 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ

Σύνολο: 24 γκολ και 13 ασίστ

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ