SERIE A

Αταλάντα - Ρόμα 2-1: Ανατροπή και φουλ ξανά για Champions League

Atalanta's Josip Ilicic vies for the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Roma at the Atleti Azzurri dItalia Stadium in Bergamo, Italy, Saturday, Feb. 15, 2020.  (Gianluca Checchi/LaPresse via AP)
Atalanta's Josip Ilicic vies for the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Roma at the Atleti Azzurri dItalia Stadium in Bergamo, Italy, Saturday, Feb. 15, 2020. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP) GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Η Αταλάντα νίκησε 2-1 στην Ρόμα κάνοντας ανατροπή στο σκορ μέσα σε 10 λεπτά και έκανε τεράστιο βήμα για την κατάληψη της προνομιούχου 4ης θέσης, αφού άφησε έξι βαθμούς πίσω τους τζαλορόσι.

Φουλ για Champions League για δεύτερη διαδοχική σεζόν πηγαίνει η Αταλάντα, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να επικρατεί 2-1 της Ρόμα στο "Ατλέτι Ατζούρι Ντ'Ιτάλια" το βράδυ του Σαββάτου και να εδραιώνεται στην 4η θέση, αφήνοντας έξι βαθμούς πίσω τους Ρωμαίους που υπέστησαν τρίτη σερί ήττα.

Η εξέλιξη μάλιστα του ματς ήταν άκρως συναρπαστική, με την Ρόμα να στέκεται πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο 45' να χτυπάει σαν κόμπρα: ο Τζέκο έκλεψε τη μπάλα από τον Παλομίνο και εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Γκολίνι κάνοντας το 1-0 των Ρωμαίων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η το σκηνικό άλλαξε άρδην, με τους μπεργκαμάσκι να παίρνουν ολοκληρωτικά τα ηνία περιορίζοντας τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο και να επιβραβεύονται με δύο γκολ.

Το 1-1 έγινε στο 50' από τον Παλομίνο, που πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie A (έχει από ένα γκολ σε κάθε μία από τις τρεις σεζόν του στο πρωτάθλημα) ενώ στο 59' ο Πάσαλιτς υπέγραψε την ανατροπή με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ, μόλις 19'' μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Λέτσε επικράτησε 2-1 της ΣΠΑΛ (ντεμπούτο του Τζίτζι Ντι Μπιάτζο στον πάγκο της) και με την τρίτη διαδοχική νίκη της ξέφυγε τρεις πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού ενώ η 18η Τζένοα πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, με σκορ 3-0 απέναντι στην 7η της βαθμολογίας, Μπολόνια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Λέτσε - ΣΠΑΛ 2-1 (41' πεν. Μανκόζου, 66' Μάγιερ / 47' Πετάνια)

Μπολόνια - Τζένοα 0-3 (28' Σουμαορό, 44' Σανάμπρια, 90' πεν. Κρίσιτο)

Αταλάντα - Ρόμα 2-1 (50' Παλομίνο, 59' Πάσαλιτς / 45' Τζέκο)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Ουντινέζε - Βερόνα (13:30)

Γιουβέντους - Μπρέσια (16:00)

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα

Σασουόλο - Πάρμα

Κάλιαρι - Νάπολι (19:00)

Λάτσιο - Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Μίλαν - Τορίνο (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ