SERIE A

Αταλάντα: Βλέπει Μπατσουαγί για αντί-Σαπάτα

Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Michy Batshuayi during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ντουβάν Σαπάτα δύσκολα θα μείνει στο Μπέργκαμο και την επόμενη σεζόν με την Αταλάντα να βλέπει στο πρόσωπο του Μισί Μπατσουαγί τον αντικαταστάτη του.

Η Αταλάντα ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν που την βρήκε να σταματά στα προημιτελικά του Champions League και την τρίτη θέση της Serie A (εξασφαλίζοντας την παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου).

Ο Ντουβάν Σαπάτα δύσκολα θα μείνει στο Μπέργκαμο και την επόμενη χρονιά. Ο Κολομβιανός θέλει να εξαργυρώσει τα επιτευγματά του με μια καλή μεταγραφή και ήδη η Γιουβέντους φαίνεται να τον διεκδικεί.

Η Αταλάντα ήδη βλέπει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μισί Μπατσουαγί. Ήδη η ιταλική ομάδα έχει έλθει σε επαφή με την Τσέλσι (έχει ήδη ανανεώσει με τον παίκτη, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί) για την απόκτησή του 26χρονου Βέλγου με τη μορφή δανεισμού.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ