SERIE A

Έκρηξη Μιχάιλοβιτς για Αλέγκρι και Γιουβέντους

AC Milan coach Sinisa Mihajlovic shouts during a serie A soccer match between Sassuolo and AC Milan at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, March 6, 2016. (AP Photo/Marco Vasini)
AC Milan coach Sinisa Mihajlovic shouts during a serie A soccer match between Sassuolo and AC Milan at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, March 6, 2016. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Η απόφαση του Μάσιμο Αλέγκρι να χρησιμοποιήσει πάρα πολλούς αναπληρωματικούς στο ματς της Γιουβέντους με την ΣΠΑΛ δεν άρεσε καθόλου στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς και το έδειξε στο φινάλε του Φιορεντίνα-Μπολόνια.

Η Μπολόνια κατάφερε να τσιμπήσε το βαθμό της ισοπαλίας στο "Φράνκι" με το 0-0 κόντρα στην Φιορεντίνα και να ξεφύγει τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρόλα αυτά ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ήταν πυρ και μανία στο τέλος του αγώνα.

Όχι λόγω των όσων έλαβαν χώρα στο ματς της Τοσκάνης αλλά από το αποτέλεσμα στο ΣΠΑΛ-Γιουβέντους, με τη νίκη των γηπεδούχων με 2-1 απέναντι στις λεγόμενες "ρεζέρβες" των πρωταθλητών Ιταλίας να τους επιτρέπει να κάνουν άλμα σωτηρίας αφήνοντας τέσσερις πόντους πίσω την Μπολόνια.

"Έχω συνηθίσει να κοιτάζω τη δική μου ομάδα. Υπήρχε όμως έλλειψη σεβασμού από πλευράς Γιουβέντους.

Όταν αντιμετωπίζει μία ομάδα τους βασικούς της Γιουβέντους είναι καλά, όταν παίζει κόντρα στους αναπληρωματικούς της είναι και πάλι καλά, εάν όμως παίξει με αντιπάλους τα πιτσιρίκια της Γιουβέντους ή παίκτες της Serie C, δεν μου φαίνεται σωστό.

Δεν μου φαίνεται σωστή η κίνηση της Γιουβέντους απέναντι σε άλλες ομάδες που παλεύουν όπως και η ΣΠΑλ για τη σωτηρία τους. Δεν πιστεύω πως δεν έχει παίκτες η Γιουβέντους για να βάλει και να είναι ανταγωνιστική.

Αυτό που έγινε δεν μου άρεσε, όμως δεν τους καίγεται καρφί. Δυστυχώς έτσι είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.

Δύσκολο πάντως τα συγκεκριμένα λόγια να απασχόλησαν ιδιαίτερα τους Τορινέζους καθώς έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικά ματς.

Αρχικά κόντρα στον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης όπου θα διεκδικήσουν πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετα το 1-1 που απέσπασαν στην Ολλανδία στον πρώτο προημιτελικό και κατόπιν το Σάββατο κόντρα στην Φιορεντίνα, και πάλι στο "Juventus Stadium", όπου με νίκη εξασφαλίζουν μαθηματικά το όγδοο συνεχόμενο σκουντέτο.

Photo Credits: AP Photo/Marco Vasini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ