SERIE A

Φιορεντίνα: Ντεμπούτο στην αποστολή για τον Αντζουλά

Φιορεντίνα: Ντεμπούτο στην αποστολή για τον Αντζουλά
Αντζουλάς

Ο 18χρονος ταλαντούχος Έλληνας αμυντικός, Γιώργος Αντζουλάς, κάνει ντεμπούτο στην αποστολή της Φιορεντίνα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι (9/2, 19:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι (9/2, 19:00) στο "Αρτέμιο Φράνκι" για την 23η αγωνιστική της Serie A και ντεμπούτο στις επιλογές του τεχνικού των "βιόλα", Στέφανο Πιόλι, κάνει ένας Έλληνας.

Στην αποστολή της ομάδας της Φλωρεντίας βρίσκεται ο 18χρονος Έλληνας (διεθνής με την Εθνική Νέων) ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Αντζουλάς. Έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα είναι στέλεχος της Primavera (Κ20) και μάλιστα σκόραρε κόντρα στην αντίστοιχη της Γιουβέντους πριν από μερικές ημέρες.

Η Φιορεντίνα τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα, ενώ υπάρχει κι οψιόν αγοράς του. Αυτή θα ενεργοποιηθεί αν ο νεαρός παίκτης καταγράψει έστω μία συμμετοχή ως βασικός στους "βιόλα" στη Serie A.

Η επιλογή του Στέφανο Πιόλι να τον βάλει στην αποστολή είναι ενδεικτική των προθέσεων για τον Αντζουλά και το πόσο εκτιμούν τις δυνατότητές του στην Τοσκάνη. Άλλωστε, άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση στη Φιορεντίνα θεωρούν βέβαιο ότι θ' αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ