SERIE A

Φιορεντίνα: Ονειρεύεται το κόλπο γκρόσο με Ριμπερί

Soccer player Franck Ribery from FC Bayern Munich celebrates withy the trophies for the German league Bundesliga championship and the German soccer cup on the balcony of the city hall in Munich, Sunday, May 26, 2019. (Sven Hoppe/dpa via AP)
Soccer player Franck Ribery from FC Bayern Munich celebrates withy the trophies for the German league Bundesliga championship and the German soccer cup on the balcony of the city hall in Munich, Sunday, May 26, 2019. (Sven Hoppe/dpa via AP) SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Ο Φρανκ Ριμπερί έχει στα χέρια του δελεαστικές προτάσεις από την Ρωσία όμως δεν έχει λάβει ακόμα οριστική του απόφαση για το ποπυ θα συνεχίσει την καριέρα και η Φιορεντίνα συνεχίζει να ελπίζει στην απόκτησή του.

Για 12 ολόκληρα χρόνια προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Μπάγερν όμως αυτό το καλοκαίρι ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του και εδώ λίγο καιρό συγκεντρώνει τα χέρια του προτάσεις από ομάδες εκτός Γερμανίας.

Ομάδες από την Ασία και τις ΗΠΑ έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα έχει πάρει την τελική του απόφαση για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Δύο ομάδες της Μόσχας, η Ντινάμο και η Σπαρτάκ, έχουν καταθέσει σημαντικές προτάσεις στον παίκτη για να πακετάρει βαλίτσες με προορισμό την ρωσική πρωτεύουσα, όμως δεν παίζουν μόνες τους στη μάχη για την απόκτησή του.

Στο παιχνίδι παραμένει και η Φιορεντίνα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζ, να αποκαλύπτει πως η ομάδα της Τοσκάνης όχι μόνο επιμένει αλλά τις τελευταίες ώρες έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ εκπροσώπων των "βιόλα" και του Ρμπερί για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Photo Credits: Sven Hoppe/dpa via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ