SERIE A

Φροζινόνε - Ίντερ 1-3: Ακόμα πιο κοντά στο Champions League οι "νερατζούρι"

Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Φροζινόνε πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω Champions League.

Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και 18η συνολικά στη φετινή Serie A πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 3-1 της προτελευταίας της βαθμολογίας Φροζινόνε στο "Benito Stirpe".

Οι "νερατζούρι" πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας εξασφαλίσει ένα σημαντικό αβαντάζ με τα γκολ των Ναϊνγκολάν (19') και Πέρισιτς (37' πέναλτι), με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-1 με το γκολ του Κασάτα στο 62' αλλά αυτό να μην αρκεί για να τους ξαναβάλει στο ματς.

Η ομάδα του Σπαλέτι διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της και στο φινάλε πέτυχε και τρίτο γκολ, με τους Βεσίνο, Ζοάο Μάριο και Ικάρντι να κυκλοφορούν εξαιρετικα τη μπάλα και τον Ουρουγουανό διεθνή μέσο να τη στέλνει στα δίχτυα για να εδραιώσει την Ίντερ στην 3η θέση της βαθμολογίας με +5 από την 4η Μίλαν.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Αριάουντο, Καπουάνο, Γκολντανίγκα, Παγκανίνι, Τσιμπσά, Κασάτα (64' Τσάνο), Βαλτσάνια (82' Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Πιναμόντι (88' Ντιονίζι), Τσοφάνι

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Ναϊνγκολάν, Πολιτάνο (89' Ζοάο Μάριο), Βαλέρο (74' Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (70' Μπαλντέ), Ικάρντι

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 13 Απριλίου

ΣΠΑΛ - Γιουβέντους 2-1 (49' Μπονιφάτσι, 74' Φλόκαρι / 30' Κεν)

Ρόμα - Ουντινέζε 1-0 (67' Τζέκο)

Μίλαν - Λάτσιο 1-0 (79 πεν. Κεσιέ)

Κυριακή 14 Απριλίου

Τορίνο - Κάλιαρι 1-1 (52' Τζάτζα / 78' Παβολέτι)

Φιορεντίνα - Μπολόνια 0-0

Σαμπντόρια - Τζένοα 2-0 (3' Ντεφρέλ, 53' πεν. Κουαλιαρέλα)

Σασουόλο - Πάρμα 0-0

Κιέβο - Νάπολι 1-3 (90' Σέζαρ / 15' 81' Κουλιμπαλί, 64' Μίλικ)

Φροζινόνε - Ίντερ 1-3 (61' Κασάτα / 19' Ναϊνγκολάν, 37' πεν. Πέρισιτς, 90+3' Βεσίνο)

Δευτέρα 15 Απριλίου

Αταλάντα - Έμπολι (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ