ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φροζινόνε - Μίλαν 0-0: Νέα γκέλα για τους "ροσονέρι" που έχουν... τσακωθεί με το γκολ!

AC Milan's Gonzalo Higuain gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Torino , at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Gonzalo Higuain gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Torino , at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν δεν μπόρεσε να σκοράρει για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Φροζινόνε, αποτέλεσμα που την αφήνει εκτός της πρώτης τετράδας.

Στο ίδιο (κακοπαιγμένο) έργο θεατές βρέθηκαν οι οπαδοί της Μίλαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/12), καθώς είδαν την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να κολλάει στο 0-0 στην έδρα της προτελευταίας της βαθμολογίας Φροζινόνε και να μένει για τέταρτο διαδοχικό ματς της Serie A χωρίς γκολ (όπως συνέβη και απέναντι σε Τορίνο, Μπολόνια και Φιορεντίνα).

Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει τους "ροσονέρι" εκτός της τετράδας της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και ματς παραπάνω ενώ είναι εντυπωσιακό πως η τελευταία φορά που δεν σκόραραν για τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα ήταν τον Δεκέμβριο του 1984.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μίλαν είχε την υπεροχή όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας όμως ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έκανε τον κίπερ των γηπεδούχων Σπορτιέλο να ανησυχήσει, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν (έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά) να μένει για μία ακόμα φορά στα ρηχά και να παραμένει άσφαιρος σε όλες τις διοργανώσεις από τις 28 Οκτωβρίου!

Θα μπορούσε μάλιστα να μην πάρει ούτε τον έναν βαθμό η Μίλαν αλλά σώθηκε χάρη στο VAR που ακύρωσε γκολ της Φροζινόνε στο 39', όταν ο Τσάνο σκόραρε μετά από πάσα του Μαϊέλο αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας δόθηκε φάουλ στην αρχή της φάσης, που είχε κάνει ο Μαϊέλο πάνω στον Τσαλχάνογλου.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Κράνιτς, Αριαούντο (76' Σάλαμον), Γκιλιόνε (74' Τζαμπάνο), Τσιμπσά, Μαϊέλο, Κρίσετιγκ, Μπεγκέτο, Τσάνο, Πιναμόντι (80' Τσοφάνι)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (74' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (74' Λασάλτ), Ιγκουαΐν, Κουτρόνε

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ