SERIE A

Η Νάπολι θέλει να παραδώσει τα "γάντια" στον Οτσόα

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa gets to the goal after the halftime break during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa gets to the goal after the halftime break during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα είναι ο "εκλεκτός" του Κάρλο Αντσελότι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι, με την ιταλική ομάδα να “μαγειρεύει” την μεταγραφή του λάτιν κίπερ.

Σε μεταγραφική προτεραιότητα της Νάπολι εξελίσσεται ο Γκιγιέρμο Οτσόα , με τον Μεξικανό γκολκίπερ να προσπερνάει τους υπόλοιπους "μνηστήρες" για την ιταλική εστία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Κάρλο Αντσελότι ζητάει επιτακτικά από την διοίκηση της ομάδας του ιταλικού Νότου τον ερχομό του πολύπειρου διεθνή Μεξικανού τερματοφύλακα στο "Σαν Πάολο", ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Σταντάρ Λιέγης εξελίσσονται σε "αγκάθι".

Ο βελγικός σύλλογος αξιώνει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή του για τον 33χρονο Λατινοαμερικάνο, με τους "παρτενοπέι" να ανασύρουν από το μεταγραφικό τους συρτάρι το plan b, ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς τη μεριά του διεθνή Κολομβιανού πορτιέρο της Άρσεναλ, Νταβίντ Οσπίνα, που αποτελεί την εναλλακτική λύση του "εξαδάκτυλου".

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ