SERIE A

Ίντερ και Γιουβέντους ψήνουν super deal με Ικάρντι και Κεν

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during an Italian Cup quarterfinal soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ ψάχνει ομάδα για να απαλλαγεί από τον Μάουρο Ικάρντι και η Γιουβέντους περιμένει στην γωνία, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Μόιζε Κεν.

Η Ίντερ έστειλε πίσω στην Ιταλία τον "ανεπιθύμητο" Μάουρο Ικάρντι προκειμένου να προπονείται μόνος του και ανακοίνωσε επίσης πως δεν θα ταξιδέψει στην Ασία για να πάρει μέρος στα επόμενα φιλικά προετοιμασίας της, γεγονός που έκανε τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο το απόγευμα του Σαββάτου για οριστικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα μάλιστα υποστήριξαν πως η Νάπολι χάνει έδαφος στη μάχη της απόκτησής του, με τον Αργεντινό επιθετικό να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους.

Αυτό το σενάριο έχει μάλιστα αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με την "Sportmediaset", με την ιταλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως Ίντερ και Γιουβέντους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μία ανταλλαγή όσον αφορά στην επιθετική τους γραμμή, με τον Ικάρντι να μετακομίζει στο Τορίνο και τον Μόιζε Κεν να πηγαίνει στο Μιλάνο.

Juventus' Moise Kean looks up after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Moise Kean looks up after missing a scoring chance during the Champions League quarter final, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Οι μπιανκονέρι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ικάρντι για συμβόλαιο μέχρι το 2024 με καθαρές ετήσιες αποδοχές στα 8.000.000 ευρώ και μετά το ραντεβού της Γουάντα Νάρα με τον Φάμπιο Παρατίτσι στην Ίμπιζα, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κλείσουν το deal", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, προσθέτοντας μάλιστα έναν αστερίσκο στο όλο θέμα.

Αυτός έχει να κάνει με την επιθυμία της Ίντερ, με τους "νερατζούρι" να μην λένε όχι σε πιθανή ανταλλαγή Ικάρντι-Κεν αλλά να θέλουν και χρήματα εκτός από τον 19χρονο Ιταλό επιθετικό της Γιουβέντους, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για επιθυμία της ομάδας του Μιλάνου να βάλει και 20.000.000 ευρώ στα ταμεία της μέσα από τη συγκεκριμένη ανταλλαγή.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ