SERIE A

Ίντερ - Ουντινέζε 1-0: Στην κορυφή με το απόλυτο οι νερατζούρι

Inter Milan's Stefano Sensi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Stefano Sensi celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε στο "Τζουζέπε Μεάτσα" και έκανε το 3Χ3 στη Serie A, που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους είχε βαθμολογικές απώλειες το απόγευμα του Σαββάτου μένοντας στο 0-0 με την Φιορεντίνα στο "Φράνκι" και η Ίντερ φρόντισε να αξιοποιήσει το δώρο λίγες ώρες αργότερα.

Οι νερατζούρι επικράτησαν 1-0 της Ουντινέζε στο Μιλάνο για την 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο και πανηγύρισαν την τριτη νίκη τους στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (μετα το 4-0 επί της Λέτσε εντός και το 2-1 επί της Κάλιαρι εκτός), με το αποτέλεσμα αυτό να τους φέρνει στην κορυφή με +2 έναντι των πρωταθλητών.

Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 44' με κεφαλιά του Σένσι μετά από σέντρα από τα δεξιά του Γκοντίν, με την Ουντινέζε από την πλευρά της να αγωνίζεται από το 34' με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (με απευθείας κόκκινη κάρτα) του Ντε Πάουλ για χαστούκι στον Καντρέβα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-0

Νάπολι - Σαμπντορια 2-0 (13' 68' Μέρτενς)

Ίντερ - Ουντινέζε 1-0 (44' Σένσι)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Τζένοα - Αταλάντα (13:30)

Μπρέσια - Μπολόνια (16:00)

Πάρμα - Κάλιαρι

ΣΠΑΛ - Λάτσιο

Ρόμα - Σασουόλο (19:00)

Βερόνα - Μίλαν (21:45)

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Τορίνο - Λέτσε (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιορεντίνα - Γιουβέντους 0-0: Μπλόκο στους μπιανκονέρι
Νάπολι - Σαμπντόρια 2-0: Καθάρισε με δύο γκολ ο Μέρτενς
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ