SERIE A

Καρνέζης: "Όνειρό μου το πρωτάθλημα με την Νάπολι"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ορέστης Καρνέζης εξέφρασε τη σφοδρή του επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Νάπολι και παράλληλα τη θέλησή του να έχει για συμπαίκτη του τη νέα σεζόν τον Χάμες Ροντρίγκες.

Από τη νέα σεζόν ο Ορέστης Καρνέζης δεν θα είναι ο μοναδικός Έλληνας στο ρόστερ της Νάπολι καθώς θα έχει για παρέα τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο τα δώρα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν φαίνεται να εξαντλούνται με τον στόπερ της Ρόμα.

Και αυτό γιατί οι "παρτενοπέι" διαπραγματεύονται σκληρά με την Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρουν στον ιταλικό Νότο τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον έμπειρο πορτιέρε να υποστηρίζει πως μία τέτοια κίνηση θα ήταν ιδανική με βάση τους υψηλούς στόχους που έχεει φέτος η Νάπολι.

"Σίγουρα έχουμε πολύ καλούς παίκτες, που είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα κάνει το καλύτερο για να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Μανωλάς είναι Έλληνας όπως εγώ και ο Χάμες Κολομβιανός όπως ο Οσπίνα, είναι τυχαίο; Εμείς πάντως μέσα στην ομάδα δεν συζητάμε για την περίπτωση του Χάμες, τα μεταγραφικά είναι θέματα που αφορούν τη διοίκηση.

Οι παίκτες υψηλής ποιότητας που έρχονται πάντως στην ομάδα μας, είναι πάντα καλοδεχούμενοι", δήλωσε την Πέμπτη ο Καρνέζης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Calcio Napoli 24", και πρόσθεσε:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΧΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ ΕΝ ΩΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΧΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ ΕΝ ΩΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ EUROKINISSI

"Το φετινό μου όνειρο είναι να κατακτήσω κάτι εδώ, ένα μεγάλο τρόπαιο. Champions League ή πρωτάθλημα; Το πρωτάθλημα. Έχω καταλάβει από την πρώτη στιγμή πώς ζουν το ποδόσφαιρο εδώ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα όνειρο που έχουν όλοι εδώ στο σύλλογο.

Μου αρέσει το πάθος με το οποίο ζουν το ποδόσφαιρο, που θυμίζει το πάθος των Ελλήνων. Αυτό είναι που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο εδώ: αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου γιατί έτσι φέρεται ο κόσμος και στην Ελλάδα".

Σε ερώτηση δε για το αν θα αισθάνεται πιο ασφαλής όταν θα καλείται να υπερασπιστεί την εστία της Νάπολι έχοντας μπροστά του το δίδυμο Μανωλά-Κουλιμπαλί, ο Καρνέζης επεσήμανε:

"Ποτέ δεν είσαι ήρεμος γιατί όταν είσαι κάτω από την εστία πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση, υπάρχει όμως γαλήνη όταν έχεις μπροστά σου αυτούς τους δύο παίκτες.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι υποτιμάμε τους άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν στις ίδιες θέσεις: η Νάπολι είναι μία ομάδα ολοκληρωμένη σε όλες τις θέσεις, θα τα πάει καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αντσελότι: "Στις 13 Ιουλίου έρχεται ο Μανωλάς για προετοιμασία με την Νάπολι"
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ