SERIE A

Κιέβο - Νάπολι 1-3: Κουλιμπαλί και Μίλικ είπαν "όχι" στη στέψη της Γιουβέντους

Κιέβο - Νάπολι 1-3: Κουλιμπαλί και Μίλικ είπαν "όχι" στη στέψη της Γιουβέντους

Η Νάπολι επιβλήθηκε 3-1 της Κιέβο στην Βερόνα και την καταδίκασε και μαθηματικά σε υποβιβασμό στη Serie B ενώ ταυτόχρονα ανέβαλε για μία τουλάχιστον εβδομάδα τη στέψη της Γιουβέντους.

Μετά την ήττα (μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα) που γνώρισε στην έδρα της ΣΠΑΛ η Γιουβέντους το απόγευμα του Σαββάτου, χρειαζόταν γκέλα της Νάπολι στο "Μπεντεγκόντι" για να πανηγυρίσει μαθηματικά από την 32η αγωνιστική το όγδοο συνεχόμενο σκουντέτο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να μην κάνουν τη χάρη της πρωτοπόρου και να επικρατούν 3-1 στο "Μπεντεγκόντι" της ουραγού Κιέβο (την οδήγησαν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας), υποχρεώνοντας έτσι τους Τορινέζους να ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Φιορεντίνα την ερχόμενη αγωνιστική για να κλειδώσουν τον τίτλο.

Στα της αναμέτρησης στην Βερόνα, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "παρτενοπέι" ήταν ο Καλιντού Κουλιμπαλί, με τον Σενεγαλέζο διεθνή στόπερ να σκοράρει δις στο 15' και στο 81' μετά από εκτελέσεις κόρνερ, με τον Μίλικ να κάνει το 3-0 στο 64' με το 17ο γκολ του στη φετινή Serie A και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της παρηγοριάς στο 90' με τον Σέζαρ.

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Ντεπάολι, Σέζαρ, Αντρεόλι, Μπάρμπα, Τζακερίνι, Ντιουσέ, Χετεμάι, Βινιάτο (67' Λερίς), Στεπίνσκι (80' Κίγινε), Μετζορίνι (74' Γκρούμπατς)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Χισάι, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Καγεχόν (81' Βέρντι), Φαμπιάν Ρουίθ (73' Γιουνές), Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (67' Άλαν), Μέρτενς, Μίλικ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 13 Απριλίου

ΣΠΑΛ - Γιουβέντους 2-1 (49' Μπονιφάτσι, 74' Φλόκαρι / 30' Κεν)

Ρόμα - Ουντινέζε 1-0 (67' Τζέκο)

Μίλαν - Λάτσιο 1-0 (79 πεν. Κεσιέ)

Κυριακή 14 Απριλίου

Τορίνο - Κάλιαρι 1-1 (52' Τζάτζα / 78' Παβολέτι)

Φιορεντίνα - Μπολόνια 0-0

Σαμπντόρια - Τζένοα 2-0 (3' Ντεφρέλ, 53' πεν. Κουαλιαρέλα)

Σασουόλο - Πάρμα 0-0

Κιέβο - Νάπολι 1-3 (90' Σέζαρ / 15' 81' Κουλιμπαλί, 64' Μίλικ)

Φροζινόνε - Ίντερ (21:30)

Δευτέρα 15 Απριλίου

Αταλάντα - Έμπολι (21:30)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ