SERIE A

Κορονοϊός: Διακοπή της Serie A αν παίκτης διαγνωσθεί με τον ιό

Κορονοϊός: Διακοπή της Serie A αν παίκτης διαγνωσθεί με τον ιό

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διακοπεί η σεζόν αν κάποιος ποδοσφαιριστής διαγνωσθεί με κορονοϊό.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει την Ευρώπη και ιδιαίτερα την Ιταλία, όπου παιχνίδια της Serie A διακόπτονται συνεχώς. Ο αριθμός των κρουσμάτων (4,634) στην γειτονική μας χώρα προκαλεί έντονη ανησυχία και η ιταλική ποδοσφαιριστή ομοσπονδία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, παραχώρησε δηλώσεις στο Rai Sport, όπου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διακοπής της σεζόν αν ποδοσφαιριστής διαγνωσθεί με τον κορονοϊό: "Αν ένας παίκτης της Serie A είναι θετικός στον κορονοϊό, δεν αποκλείουμε το γεγονός να διακοπεί ολόκληρη η σεζόν. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να υιοθετήσουμε ό,τι μέτρο είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των αθλητών. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα".

Έξι παιχνίδια της Serie A έχουν αναβληθεί για την 27η αγωνιστική , ενώ μέχρι τις 3 Απριλίου κάθε αθλητικό γεγονός στην Ιταλία παίζεται κεκλεισμένων των θυρών με τον Γκραβίνα να καταθέτει το δικό του σχόλιο: "Να παίζεις πίσω από κλειστές πόρτες δεν είναι ολοκληρωμένο ματς, αλλά το να βλέπει ένας πρόεδρος το δικό του συμφέρον δεν στέλνει καλό μήνυμα για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Όποιος βλέπει μόνο το δικό του κομμάτι αντιπροσωπεύει τον αργό θάνατο του αθλητικού μας συστήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Η Νυρεμβέργη δεν θέλει να φιλοξενήσει το Γερμανία-Ιταλία
Κορονοϊός: Το μήνυμα του Μπερναρντέσκι για το μίσος και το ρατσισμό των ανθρώπων
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ