SERIE A

Λάτσιο: Δανεικός στη Σαλερνιτάνα ο Κύπριος Καρώ

Λάτσιο: Δανεικός στη Σαλερνιτάνα ο Κύπριος Καρώ

Στη Σαλερνιτάνα αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ο 22χρονος Κύπριος κεντρικός αμυντικός, Ανδρέας Καρώ, από τη Λάτσιο, η οποία πριν από δύο ημέρες τον απέκτησε από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το ιταλικό του όνειρο ζει ο Ανδρέας Καρώ. Ο 22χρονος Κύπριος διεθνής με τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες κεντρικός αμυντικός, Ανδρέας Καρώ, παραχωρήθηκε πριν από δύο ημέρες από τον Απόλλωνα Λεμεσού στη Λάτσιο αντί 160.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ομάδα της Κύπρου διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%. Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης αναμένεται να τον παραχωρήσει δανεικό στη Σαλερνιτάνα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης ιταλικής κατηγορίας (Serie B) για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το όνομα του Ανδρέα Καρώ πέρασε από αρκετά γραφεία ελληνικών ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο στόπερ από τη Μεγαλόνησο προτάθηκε μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Λαμία και Ξάνθη.

Ο Καρώ τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε δύο γκολ σε 19 ματς με τη φανέλα της Πάφου, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Απόλλωνα, στο πρωτάθλημα Κύπρου.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ