SERIE A

Λάτσιο - Νάπολι 1-0: Ο Ιμόμπιλε κράτησε ζωντανό το όνειρο τίτλου

Lazio's Ciro Immobile, who scored the winning goal, celebrates at the end of the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile, who scored the winning goal, celebrates at the end of the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Λάτσιο έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Νάπολι στο "Ολίμπικο" χάρη σε γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στο 82' από γκάφα του Οσπίνα και εξακολουθεί να κάνει όνειρα κορυφής.

Την περασμένη Πέμπτη (9/1) η Λάτσιο συμπλήρωσε 120 χρόνια από την ίδρυσή της και τα γιόρτασε το Σάββατο με μία πολύ σημαντική νίκη, με 1-0 επί της Νάπολι στο "Ολίμπικο", που της επιτρέπει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις Γιουβέντους και Ίντερ στη μάχη για την κατάκτηση του σκουντέτο.

Οι μπιανκοτσελέστι συνάντησαν μεγάλες δυσκολίες απέναντι στο σύνολο του Γκατούζο (βασικός ο Μανωλάς, αγωνίστηκε ως το φινάλε) και στο 68' στάθηκαν τυχεροί όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Ζιελίνσκι (πέρα από τις αρκετές αποκρούσεις που έκανε ο Τόμας Στρακόσα) για να λυτρωθούν στο 82' μέσα από ένα τραγικό λάθος των παρτενοπέι!

Napoli's Kostas Manolas, left, and Lazio's Ciro Immobile vie for the ball during the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Napoli's Kostas Manolas, left, and Lazio's Ciro Immobile vie for the ball during the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Οσπίνα προσπάθησε να κάνει κοντρόλ της μπάλας και δεν την απομάκρυνε άμεσα, ο Ιμόμπιλε τον πίεσε και του έκλεψε με πείσμα τη μπάλα, για να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να στειλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ντι Λορέντσο να αποτρέψει το μοιραίο.

Με το γκολ αυτό ο Ιμόμπιλε έφτασε τα 20 γκολ στη φετινή Serie A της οποίας είναι αρχισκόρερ και η Λάτσιο πανηγύρισε τη 10η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα (ρεκόρ στην ιστορία της), με την Νάπολι από την πλευρά της να γνωρίζει την τρίτη ήττα στα τέσσερα ματς που είναι υπό την καθοδήγηση του Τζενάρο Γκατούζο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SERIE A:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Κάλιαρι - Μίλαν 0-2 (46' Λεάο, 64' Ιμπραχίμοβιτς)

Λάτσιο - Νάπολι 1-0 (82' Ιμόμπιλε)

Ίντερ - Αταλάντα (21:45)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Ουντινέζε - Σασουόλο (13:30)

Φιορεντίνα - ΣΠΑΛ (16:00)

Τορίνο - Μπολόνια

Σαμπντόρια - Μπρέσια

Βερόνα - Τζένοα (19:00)

Ρόμα - Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Πάρμα - Λέτσε (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ