SERIE A

Λάτσιο - Σασουόλο 1-2: Τέλος στα όνειρα των αετών για το πρωτάθλημα

Sassuolo's Marlon kicks the ball past Lazio's Ciro Immobile during the Serie A soccer match between Lazio and Sassuolo at the Rome Olympic Stadium Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Sassuolo's Marlon kicks the ball past Lazio's Ciro Immobile during the Serie A soccer match between Lazio and Sassuolo at the Rome Olympic Stadium Saturday, July 11, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Σασουόλο νίκησε 2-1 την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" με ανατροπή στο 91' και έδωσε τη χαριστική βολή στα όνειρα της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι για την κατάκτηση του σκουντέτο έναντι της Γιουβέντους.

Η ελεύθερη πτώση της Λάτσιο δεν έχει σταματημό! Μετά τις ήττες από Μίλαν (0-3 εντός) και Λέτσε (1-2 εκτός) η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας υπέστη τρίτη διαδοχική ήττα μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών, αυτή τη φορά με 2-1 από την Σασουόλο στο "Ολίμπικο" για την 32η αγωνιστική, για να μείνει έτσι στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και με ματς περισσότερο.

Οι "αετοί" προηγήθηκαν στο 33' με τον Λουίς Αλμπέρτο και με το 1-0 υπέρ τους πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ανατροπή για την Σασουόλο που πανηγύρισε την τέταρτη σερί επιτυχία της στο Καμπιονάτο και ανέβηκε στην 8η θέση.

Ο Ρασπαντόρι έφερε το ματς στα ίσα στο 52' για να γίνει μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Σασουόλο που σκόραρε στο ντεμπούτο του στην Serie A ως βασικός ενώ στο 91' ο Καπούτο υπέγραψε την ανατροπή μετά από ασίστ του Φεράρι, σε μία φάση που ξεκίνησε για τους νεροβέρντι από σέντρα του Κυριακόπουλου (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Μπάστος, Ατσέρμπι, Ράντου (83' Βάβρο), Λάτσαρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (67' Λέιβα), Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο (83' Αντεκάνιε), Λουκακού (46' Χόνι), Καϊσέδο (61' Κατάλντι), Ιμόμπιλε

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλζαν (46' Μούλντουρ), Μάρλον, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Μπουραμπιά, Λοκατέλι, Τραορέ (46' Καπούτο), Τζούρισιτς (68' Χαράσλιν), Μπογκά (79' Ροζέριο), Ρασπαντόρι (89' Μανιάνι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 11 Ιουλίου

Λάτσιο - Σασουόλο 1-2 (33' Λουίς Αλμπέρτο / 52' Ρασπαντόρι, 90+1' Καπούτο)

Μπρέσια - Ρόμα (20:30)

Γιουβέντους - Αταλάντα (22:45)

Κυριακή 12 Ιουλίου

Τζένοα - ΣΠΑΛ (18:15)

Κάλιαρι - Λέτσε (20:30)

Φιορεντίνα - Βερόνα

Πάρμα - Μπολόνια

Ουντινέζε - Σαμπντόρια

Νάπολι - Μίλαν (22:45)

Δευτέρα 13 Ιουλίου

Ίντερ - Τορίνο (22:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Στην Πάρμα το πρώτο κρούσμα κορονοϊού μετά την επανεκκίνηση
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ