SERIE A

Μάνατζερ Κούτρη: "Δεν υπάρχουν επαφές με τη Νάπολι"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Λεονάρντο Κούτρη, Νίκος Κλιτσίδης μίλησε σε δύο ιταλικά ραδιόφωνα και υποστήριξε πως δεν υπάρχουν επαφές της Νάπολι με τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του.

Η περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη παραμένει στο προσκήνιο για τη Νάπολι, με τον ατζέντη του 24χρονου αριστερού μπακ να παραχωρεί συνέντευξη σε δύο ιταλικά ραδιόφωνα ( Radio Kiss Kiss, Radio Punto Nuovo) και να υποστηρίζει πως δεν έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

"Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν επαφές με τη Νάπολι για τον Κούτρη, πόσο μάλλον με τον Ολυμπιακό. Μέχρι σήμερα, επαναλαμβάνω, δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις", σχολίασε αρχικά, ενώ για το στυλ παιχνιδιού του, τόνισε:

"Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο και επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, που του αρέσει το ποδόσφαιρο. Ήταν πάντα ένα αστέρι στην ελληνική ομάδα. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αν η Νάπολι δείξει ενδιαφέρον, τότε θα ήταν πολύ χαρούμενος. Η Νάπολι είναι μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους φιλάθλους και θα δούμε τι θα συμβεί. Αν η Νάπολι ενδιαφερθεί, τότε ο Κούτρης θα είναι πολύ χαρούμενος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ