SERIE A

Μίλαν - Νάπολι 1-1: Συνέχεια στον εφιάλτη για ροσονέρι και παρτενοπέι

Napoli's Lorenzo Insigne, left, is challenged by AC Milan's Mateo Musacchio during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Lorenzo Insigne, left, is challenged by AC Milan's Mateo Musacchio during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μίλαν και Νάπολι έμειναν στο 1-1 στο Σαν Σίρο με γκολ των Λοσάνο και Μποναβεντούρα και απέτυχαν αμφότερες να βρουν τη νίκη που θα τους επέτρεπε να ξεφύγουν από την σοβαρή αγωνιστική τους κρίση.

Το δράμα της Μίλαν και της Νάπολι τη φετινή σεζόν στην Serie A δείχνει να μην έχει σταματημό. Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τους λογαριασμούς τους για την 13η αγωνιστική έχοντας μαζέψει 32 πόντους συνολικά, τους λιγότερους από τη σεζόν 2007-08 μέχρι το αντίστοιχο σημείο της σεζόν, και κατάφεραν να φύγουν αμφότερες από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Και αυτό γιατί το τρίποντο δεν ήρθε ούτε για τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι ούτε για αυτούς του Κάρλο Αντσελότι (στον πάγκο ο Κώστας Μανωλάς), με το τελικό 1-1 να αφήνει την Νάπολι στην 7η θέση και στο -4 από την 4η θέση και την Μίλαν στην 13η θέση, μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε στο 24' από τους παρτενοπέι, με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα μετά από δυνατό σουτ του Ινσίνιε και τον Λοσάνο να έρχεται ως τρέιλερ και να τη στέλνει στα δίχτυα με κεφαλιά.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση (1-1) από τον Τζάκομο Μποναβεντούρα, ο οποίος νίκησε τον Μέρετ με ασύλληπτο δεξί σουτ από το ημικύκλιο και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στην Serie A μετά από 412 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 7 Οκτωβρίου 2018.

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Νάπολι να μένει έτσι για εκτό σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς τρίποντο αλλά να συνεχίζει την εξαιρετική της παράδοση κόντρα στους ροσονέρι αφού έχει μόνο μία ήττα στα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντί τους!

Από την πλευρά της η Μίλαν το μόνο που πέτυχε ήταν να αποφύγει την 8η νίκη στα 13 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι τώρα στην ιστορία της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Αταλάντα - Γιουβέντους 1-3 (56' Γκόζενς / 74' 82 Ιγκουαΐν, 90+2' Ντιμπάλα)

Μίλαν - Νάπολι 1-1 (29' Μποναβεντούρα / 24' Λοσάνο)

Τορίνο - Ίντερ (21:45)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Μπολόνια - Πάρμα (13:30)

Ρόμα - Μπρέσια (16:00)

Βερόνα - Φιορεντίνα

Σασουόλο - Λάτσιο

Σαμπντόρια - Ουντινέζε (19:00)

Λέτσε - Κάλιαρι (21:45)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

ΣΠΑΛ - Τζένοα (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ