SERIE A

Μπενεβέντο: Πήρε τον Ρεμί

Lille's Loic Remy, center, reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Lyon at the Lille Metropole stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Loic Remy, center, reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Lyon at the Lille Metropole stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Η Μπενεβέντο επέστρεψε στη Serie A και απέκτησε τον 33χρονο Γάλλο επιθετικό, Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ.

Η Μπενεβέντο επικράτησε 1-0 της Γιούβε Στάμπια και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Serie A επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ έκανε και την πρώτη της προσθήκη για την επόμενη σεζόν.

Είναι ο Λοϊκ Ρεμί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ καθώς απέρριψε την πρόταση της γαλλικής ομάδας για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός πέρασε με επιτυχίες τα ιατρικά τεστ στη Ρώμη και ο πρόεδρος της Μπενεβέντο έπλεξε το εγκώμιο των συνεργατών του για την ολοκλήρωση της προσθήκης:

"Είναι όλα καλά. Τον κλέψαμε από πολλές ομάδες που τον ήθελαν. Οι συνεργάτες μου είναι πολύ ικανοί. Είναι η καλύτερη αρχή για την επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία", υποστήριξε ο Ορέστε Βιγκορίτο στο Tuttosport.

Ο Ρεμί ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Λιόν και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λανς, Νις, Μαρσέιγ, ΚΠΡ, Νιούκαστλ, Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Λας Πάλμας, Χετάφε και Λιλ.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ