ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπολόνια - Μίλαν 0-0: Σε κρίση... διαρκείας η ομάδα του Γκατούζο

AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after missing a scoring chance during a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan's Gonzalo Higuain reacts after missing a scoring chance during a Group F Europa League soccer match between Olympiakos and AC Milan at Georgios Karaiskakis stadium in the port of Piraeus, near Athens, Thursday, Dec. 13, 2018. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Η Μίλαν πήρε μόνο έναν βαθμό στο "Νταλ'Άρα" κόντρα στην Μπολόνια (0-0) χωρίς να παίξει καθόλου καλό ποδόσφαιρο και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερις πόντους από την 5η Λάτσιο.

Ήθελε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να δείξει πως έχει σφυγμό και ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση μετά από ένα ισχυρό σοκ (αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Europa League), όμως άλλο το να θέλεις και άλλο να μπορείς...

Για ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος η Μίλαν παρουσιάστηκε προβληματική και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της και έμεινε αναπόφευκτα στο 0-0 με την Μπολόνια για την 16η αγωνιστική της Serie A (ελάχιστες φάσεις και στις δύο εστίες), με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να αδυνατεί να ξεφύγει από την αφλογιστία του.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι "ροσονέρι" του Γκατούζο απέκτησαν αέρα δύο πόντων από την 5η Λάτσιο όμως θα πάνε με δύο σημαντικές απουσίες στο ματς με την Φιορεντίνα για την 17η αγωνιστική, μιας που αποβλήθηκε ο Μπακαγιόκο (πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76') και συμπλήρωσε κάρτες ο Κεσιέ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Ίντερ - Ουντινέζε 1-0 (76' πεν. Ικάρντι)

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1 (70' πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

ΣΠΑΛ - Κιέβο 0-0

Φιορεντίνα - Έμπολι 3-1 (40’ Μιραλάς, 59’ Σιμεόνε, 78’ Νταμπό / 24’ Κρούνιτς)

Φροζινόνε - Σασουόλο 0-2 (44’ αυτ. Αριάουντο, 58’ Μπεράρντι)

Σαμπντόρια - Πάρμα 2-0 (66’ Καπράρι, 69’ Κουαλιαρέλα)

Κάλιαρι -Νάπολι 0-1 (90'+1' Μίλικ)

Ρόμα - Τζενοα 3-2 (31' Φάσιο, 45' Κλάιφερτ, 59' Κριστάντε - 17' Πιάτεκ, 33' Χίλιεμαρκ)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Αταλάντα - Λάτσιο 1-0 (1' Σαπάτα)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Μπολόνια - Μίλαν 0-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ