SERIE A

Μπολόνια: Οι παίκτες πήγαν στο νοσοκομείο για να γιορτάσουν τη νίκη μαζί με Μιχάιλοβιτς!

Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini)
Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Η Μπολόνια πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή στην έδρα της Μπρέσια και οι παίκτες της πήγαν να την πανηγυρίσουν στο νοσοκομείο μαζί με τον τεχνικό τους, Σίνισα Μιχάιλοβιτς (VIDEO).

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς έκατσε στον πάγκο της Μπολόνια στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στην τρίτη αγωνιστική καθώς μεσοβδόμαδα χρειάστηκε να μπει σε νοσοκομείο για τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών (έχει διαγνωστεί με λευχαιμία) που θα διαρκέσει περίπου 40 ημέρες.

Ωστόσο, οι παίκτες των "ροσομπλού" αισθάνονται δίπλα τους τον Σέρβο τεχνικό και μετά από τη σπουδαία ανατροπή και νίκη με 4-3 επί της Μπρέσια εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής, προχώρησαν σε μία συγκλονιστική κίνηση.

Όλοι μαζί επισκέφτηκαν τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στο νοσοκομείο "Sant'Orsola" της Μπολόνια και γιόρτασαν μαζί του τη νίκη, με τον τεχνικό της ομάδας να συμμετεχει στη φιέστα των παικτών βγαίνοντας στο παράθυρο του δωματίου του για να τους χαιρετήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Serie A: Σοκ στο 90+2' για Λάτσιο
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ