SERIE A

Μπρέσια - Ίντερ 1-2: Ξανά στην κορυφή με +2 από την Γιουβέντους

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Parma at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 26, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ υπεφέρε κόντρα στην Μπρέσια του Μπαλοτέλι αλλά τελικά πήρε μία πολύτιμη νίκη με 2-1 με σκόρερ τους Μαρτίνες και Λουκακού και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη απόδραση της Γιουβέντους από το "Μάριο Ριγκαμόντι" ήταν η σειρά της Ίντερ να την μιμηθεί, με τους Μιλανέζους να επικρατούν και αυτοί με το ίδιο σκορ, 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των νερατζούρι με δυνατό σουτ στο 23' φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο 63' ο Ρομελού Λουκακού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα εκπληκτικό αριστερό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, που σήμανε το 7ο γκολ του στη φετινή Serie A.

Η συνέχεια βρήκε την ομάδα του Μάριο Μπαλοτέλι (άκουσε αρκετά υβριστικά συνθήματα από οπαδούς της πρώην ομάδας του) να παλεύει για να ξαναμπεί στο ματς και να μειώνει στο 76' με αυτογκόλ του Σκρίνιαρ, με την Ίντερ όμως να αντέχει και να κρατάει ως το φινάλε το 2-1, για να φτάσει έτσι στις 8 νίκες στις πρώτες 10 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή την επιτυχία ο Αντόνιο Κόντε έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος προπονητής της Ίντερ που είδε την ομάδα του να σκοράρει και στα 13 πρώτα παιχνίδια που την κοούτσαρε σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Πάρμα - Βερόνα 0-1 (10' Λάζοβιτς)

Μπρέσια - Ίντερ 1-2 (76' αυτ. Σκρίνιαρ / 23' Λαουτάρο Μαρτίνες, 63' Λουκακού)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Νάπολι - Αταλάντα (20:00)

Κάλιαρι - Μπολόνια (22:00)

Γιουβέντους - Τζένοα

Λάτσιο - Τορίνο

Σαμπντόρια - Λέτσε

Σασουόλο - Φιορεντίνα

Ουντινέζε - Ρόμα

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Μίλαν - ΣΠΑΛ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ