SERIE A

Νάπολι: Αρχηγικό καλωσόρισμα σε Μανωλά από τον Ινσίνιε

Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Κώστας Μανωλάς ταξίδεψε στο Ντιμάρο για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Νάπολι έχοντας παρέα τον Λορέντσο Ινσίνιε, με τον αρχηγό των "παρτενοπέι" να βγάζει μάλιστα selfie φωτογραφία μαζί του.

Η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι άρχισε ουσιαστικά από το Σάββατο (13/7), με τον 28χρονο διεθνή στόπερ να περνάει με επιτυχία το πρωί τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και το απόγευμα να ανακοινώνεται επίσημα η μεταγραφή του από τους "παρτενοπέι".

Η συνέχεια βρήκε τον πρώην αμυντικό της Ρόμα να μπαίνει στο τρένο για να ταξιδέψει στο Ντιμάρο όπου έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία της η Νάπολι (ηττήθηκε με 2-1 από την Μπενεβέντο στο πρώτο της φιλικό) και εκεί δεν ήταν μόνος.

Μαζί του ταξίδεψε και ο Λορέντσο Ινσίνιε, με τον αρχηγό των "παρτενοπέι" να καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του ανεβάζοντας φωτογραφία τους στο Instagram την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια: "Καλωσήρθες στην Νάπολι Κώστα".

Νάπολι: Αρχηγικό καλωσόρισμα σε Μανωλά από τον Ινσίνιε

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ