SERIE A

Νάπολι: Κοντά στον Ίλιτσιτς

Atalanta's Josip Ilicic celebrates his goal against Apollon during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Atalanta at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Atalanta's Josip Ilicic celebrates his goal against Apollon during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Atalanta at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η Νάπολι έχει συμφωνήσει με τον 31χρονο Σλοβένο μεσοεπιθετικό, Γιόσιπ Ίλιτσιτς, και προσπαθεί να βρει τη "χρυσή τομή" με την Αταλάντα. Στα 12.000.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα κλείσει το deal.

Η Αταλάντα βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν - μια στροφή πριν από το τέλος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 66 βαθμούς - ωστόσο μπορεί να χάσει τον MVP της, Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Ο 31χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νάπολι για ετήσιες απολαβές ύψους 2.200.000 ευρώ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο. Το μόνο που μένει πλέον είναι να συμφωνήσουν οι παρτενοπέι με την ομάδα από το Μπέργκαμο.

Το συμβόλαιο του Ίλιτσιτς με τους "νερατζούρι" εκπνέει το 2020 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκτιμάται ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν στα 12.000.000 ευρώ, ενώ θα παραχωρήσουν και τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, Ρομπέρτο Ινγκλέζε.

O Ίλιτσιτς γεννήθηκε στο Πρίγεντορ της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπονίφικα. Το 2008 μετακόμισε στην Ίντερμπλοκ και μετά από δύο χρόνια (2010) στη Μάριμπορ.

Βγήκε εκτός Σλοβενίας την ίδια χρονιά. Πέρασε μια τριετία στη Σικελία φορώντας τη φανέλα της Παλέρμο, ενώ η επόμενη τετραετία (2013-2017) τον βρήκε στην Τοσκάνη για τη Φιορεντίνα. Από το 2017 βρίσκεται στο Μπέργκαμο και η τρέχουσα σεζόν είναι η καλύτερη της καριέρας του με 12 γκολ σε 30 ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ