SERIE A

Ο Ιμόμπιλε ξέσπασε κατά των Κεσιέ-Μπακαγιόκο!

Lazio's Ciro Immobile, left, and AC Milan's Franck Kessie challenge for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Lazio's Ciro Immobile, left, and AC Milan's Franck Kessie challenge for the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 13, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το τρίτο ημίχρονο του Μίλαν-Λάτσιο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να παίρνει τη σκυτάλη και να "απαντάει" με δυναμικό τρόπο στους Φρανκ Κεσιέ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Λάτσιο χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φρανκ Κεσιέ στο 79ο λεπτό (1-0) και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν μέσω της 4ης θέσης της Serie A, παρόλα αυτά στο φινάλε του αγώνα οι "ροσονέρι" έβαλαν... αυτογκόλ.

Δράστες οι Φρανκ Κεσιέ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τους δύο μέσους της ομάδας του Γκατούζο να πανηγυρίζουν το τρίποντο με τους οργανωμένους οπαδούς της Μίλαν δείχνοντας τη φανέλα του κεντρικού αμυντικού της Λάτσιο, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, που την είχε πάρει ο Μπακαγιόκο δίνοντας τη δικιά του στο τέλος του αγώνα.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ποικίλλα σχόλια και δεν άρεσε καθόλου στον Ατσέρμπι που έκανε λόγο για σημάδι μίσους και αδυναμίας, ωστόσο εκείνος που φρόντισε να περάσει στην αντεπίθεση και να μιλήσει με σκληρή γλώσσα ήταν ο επιθετικός των "λατσιάλι" Τσίρο Ιμόμπιλε.

"Δύο μικροί "άνθρωποι" που δείχνουν τη φανέλα ενός πρωταθλητή τόσο στο γήπεδο όσο και στη ζωή (σ.σ πριν λίγα χρόνια ο Ιταλός αμυντικός διαγνώστηκε με καρκίνο στα γεννητικά όργανα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία)...

Είσαι ένα μεγάλα λιοντάρι, μην σκέφτεσαι αυτό που συνέβη Φραντσέσκο Ατσέρμπι", τόνισε ο επιθετικός των Ρωμαίων, με τους δύο παίκτες των "ροσονέρι" να εκφράζουν πάντως τη λύπη τους για ό,τι έγινε δείχνοντας σημάδια μεταμέλειας.

"Ήταν ένα πικάρισμα. Δεν ήθελα να δείξω έλλειψη σεβασμού. Συγγνώμη Φραντσέσκο", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Μπακαγιόκο ενώ ο Κεσιέ σχολίασε:

"Υπερήφανος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας και που παίζω για αυτούς τους οπαδούς και αυτή την ομάδα. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη από τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Ήθελα απλά να αστειευτώ, τίποτα περισσότερο. Μέγιστος σεβασμός προς όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Λάτσιο: Κεσιέ-Μπακαγιοκό πανηγύρισαν με φανέλα αντιπάλου τους!
Μίλαν - Λάτσιο 1-0: Άλμα Champions League για τους "ροσονέρι"
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ