ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Nτε Λαουρέντις "στόλισε" με βιτριολικές ατάκες τον Σάρι

Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea head coach Maurizio Sarri gestures during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at London Stadium in London, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει κερδίσει άπαντες στην Premier League με δουλειά του στην Τσέλσι, όμως για τον πρόεδρο της Νάπολι ήταν απλά ένας προπονητής που κοιτούσε μόνο το χρήμα. Διαβάστε τι δήλωσε.

Για τρία χρόνια προσέφερε πολλά στην Νάπολι και την έφτασε να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο και να κοντράρει πολύ την Γιουβέντους στη μάχη του σκουντέτο, όμως εδώ και λίγους μήνες ο Μαουρίτσιο Σάρι βγάζει το παντεσπάνι του στην Τσέλσι.

Στους "μπλε", ο 59χρονος τεχνικός έχει βάλει ήδη τη σφραγίδα του και την έκανε ξανά διεκδικήτρια του τίτλου μετά από την περυσινή αποτυχημένη σεζόν του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο υπάρχει κάποιος που βγάζει... αφρούς από το στόμα κάθε φορά που ακούει το όνομα "Σάρι".

Ποιος είναι αυτός; Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της Νάπολι να μην του συγχωρεί το ότι θέλησε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο στους "παρτενοπέι" και να τον κατηγορεί ως φιλοχρήματο, αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον άνθρωπο που τον διαδέχτηκε: τον Κάρλο Αντσελότι.

"Ο Σάρι; Νόμιζα πως είχα συναντήσει έναν προπονητή που θα έμενε για πολύ καιρό στην Νάπολι. Σε κάποιο σημείο έγινε αντιληπτό πως υπήρχε αποκλειστική εξάρτηση από το χρήμα", δήλωσε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις στην "Corriere dello Sport" και συνέχισε:

Napoli president Aurelio De Laurentis leaves the 'Lega calcio' headquarter after a meeting , in Milan, Italy, Monday, May 7, 2012. Juventus completed the recovery from its darkest period following the 2006 matchfixing scandal as it claimed its first Serie A title in nine years Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli president Aurelio De Laurentis leaves the 'Lega calcio' headquarter after a meeting , in Milan, Italy, Monday, May 7, 2012. Juventus completed the recovery from its darkest period following the 2006 matchfixing scandal as it claimed its first Serie A title in nine years Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Ξαφνικά, τα μίντια άρχισαν να γράφουν ότι το συμβόλαιό του θα έπρεπε να αναπροσαρμοστεί. Αν γινόταν αυτό, τότε ποια η αξία της συμφωνίας που μόλις είχαμε υπογράψει;

Ήδη είχαμε φτάσει από τα 700.000 ευρώ σε ετήσιο συμβόλαιο ύψους 1.500.000 ευρώ. Τον είχα ακούσει επίσης να λέει μία φορά ότι ήθελε να πλουτίσει με το επόμενο συμβόλαιό του.

Οι δηλώσεις του Σάρι για την αγάπη του στην Νάπολι; Το πίστεψα αρχικά αλλά έπειτα αναρωτήθηκα: και αν με χρησιμοποιούσε ως τράπεζα;".

Την ίδια ώρα πάντως που ο Ντε Λουαρέντις "έσφαζε με το μπαμπάκι" τον Σάρι, έσταζε μέλι για τον Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας τα εξής για το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων των "παρτενοπέι":

"Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να έρθουμε σε συμφωνία. Ήταν η γρηγορότερη διαπραγμάτευση στα 15 χρόνια που έχω ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Έχουμε μία πολύ ανθρώπινη σχέση. Συζητάμε για τα κοινά μας ενδιαφέροντα και αν του μιλάω για ποδόσφαιρο δεν ενοχλείται καθόλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ