SERIE A

Ο Πιάτεκ είδε Τζένοα-Μίλαν και έφυγε... σφαίρα για να υπογράψει στους Μιλανέζους!

Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Genoa's Krzysztof Piatek reacts after scoring his side's opening goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, Dec. 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ μετράει αντίστροφα για να διαδεχτεί τον Ιγκουαΐν στην επίθεση της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα φτάσει το βράδυ της Δευτέρας στο Μιλάνο για να κλείσει το deal.

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ εντυπωσίασε στον πρώτο γύρο της Serie A πετυχαίνοντας 13 γκολ που τον έφεραν στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ και λίγους μόλις μήνες μετά το σημαντικό βήμα που έκανε στην καριέρα του με τη μετακόμισή τού από την Κρακοβία στην Τζένοα, είναι τώρα έτοιμος για το μεγάλο άλμα.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή του στην Μίλαν, με τους "ροσονέρι" να τον επιλέγουν για να καλύψει το κενό στην επίθεση που αναμένεται να αφήσει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν (θέμα χρόνου είναι η απόκτησή του από την Τσέλσι) και τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το deal έχει ολοκληρωθεί.

Ο Πολωνός μπόμπερ βρέθηκε στις εξέδρες του "Λουίτζι Φεράρις" για να δει διά ζώσης τον αγώνα της Τζένοα με την Μίλαν (τα παιχνίδια της μοίρας βλέπετε) και αμέσως μετά αποχαιρέτησε τον Πραντέλι και τους συμπαίκτες του στην Τζένοα, για να μπει σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Μιλάνο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, ο Πιάτεκ θα υποβληθεί την Τρίτη (22/1) σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μίλαν και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους "ροσονέρι", που βρήκαν τη χρυσή τομή με την Τζένοα για την απόκτησή του στα 35.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ