SERIE A

Ο Ρονάλντο βγήκε MVP στη Serie A

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε MVP του φετινού Καμπιονάτο και μάλιστα θα παραλάβει το βραβείο του πριν από το παιχνίδι με την Αταλάντα. Ο Νικολό Ζανιόλο βγήκε καλύτερος νέος παίκτης.

Πρώτη του σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε το στίγμα του με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πανηγύρισε τον τίτλο με τη "Γηραιά Κυρία" και παράλληλα ανακηρύχθηκε MVP στη Serie A.

Ο CR7 πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ, σε μια εξαιρετική παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 34χρονος θα παραλάβει το βραβείο του πριν από το παιχνίδι με την Αταλάντα.

Εξάλλου, ο Χαντάνοβιτς της Ίντερ αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας, ο Κουλιμπαλί της Νάπολι κορυφαίος αμυντικός, ο Μιλίνκοβοτς-Σάβιτς της Λάτσιο κορυφαίος μέσος και ο Κουαλιαρέλα της Σαμπντόρια κορυφαίος επιθετικός. Ο Νικολό Ζανιόλο της Ρόμα αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ