SERIE A

Οσπίνα, το "ταίρι" του Καρνέζη στη Νάπολι

Colombia goalkeeper David Ospina celebrates after teammate Yerry Mina scored the opening goal during the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Colombia goalkeeper David Ospina celebrates after teammate Yerry Mina scored the opening goal during the group H match between Senegal and Colombia, at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τα τυπικά (απο)μένουν για να ντυθεί στα "παρτενοπέι" ο Νταβίντ Οσπίνα και να αποτελέσει το "ταίρι" του Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια της Νάπολι, στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οσπίνα για τον... πόνο του Μέρετ! Προ των πυλών της Νάπολι βρίσκεται ο Κολομβιανός μουντιαλικός κίπερ, που κέρδισε την κούρσα από τους υπόλοιπους "μνηστήρες" και περνάει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα, ως δανεικός από την Άρσεναλ.

Οι Ναπολιτάνοι πρόκειται να καταβάλλουν ως ενοίκιο το ποσό του ενός εκατ. ευρώ στους "κανονιέρηδες" για τον διεθνή με τους "καφετέρος" τερματοφύλακα, ενώ σε περίπτωση που θελήσουν να τον κρατήσουν και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι, τότε θα χρειαστεί να πληρώσουν επιπρόσθετα άλλα 8 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους.

Όπως όλα δείχνουν, αυξάνεται ο ανταγωνισμός με θέα την εστία των "παρτενοπέι", καθώς ο Ορέστης Καρνέζης αναμένεται να παλέψει με τον λάτιν πορτιέρε για τη θέση του Νο1 κάτω από τα δοκάρια της ιταλικής ομάδας, στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού ο Άλεξ Μέρετ -που αποκτήθηκε "πακέτο" με τον διεθνή Έλληνα κίπερ από την Ουντινέζε- και προορίζεται να πάρει τα "γάντια" βασικού, παραμένει στα... πιτς.

Ευχάριστος πονοκέφαλος λίγο πριν τη... σέντρα της Serie A για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού θα διαθέτει μία αξιόλογη τριάδα κάτω από τα "γαλάζια" γκολπόστ.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ