SERIE A

Ουντινέζε: Τέλος ο Τούντορ, με υπηρεσιακό τεχνικό κόντρα στην Τζένοα

Ουντινέζε: Τέλος ο Τούντορ, με υπηρεσιακό τεχνικό κόντρα στην Τζένοα
EUROKINISSI

Ο Ίγκορ Τούντορ αποτελεί παρελθόν για δεύτερη φορα από τον πάγκο της Ουντινέζε, με τους φριουλάνι να αποφασίζουν την απομάκρυνσή του μετά από τις συντριβές από Αταλάντα και Ρόμα.

Τέλος ο Τούντορ! Την απόφαση αυτή πήρε η διοίκηση της Ουντινέζε και την κοινοποίησε στον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (1/11), με τον Κροάτη να πληρώνει το μάρμαρο για τις δύο βαριές ήττες που γνώρισε στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε Αταλάντα (7-1 εκτός) και Ρόμα (4-0 εντός) αλλά και για την 14η θέση στη βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές.

Όπως έγινε γνωστό, χρέη υπηρεσιακού στον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τζένοα θα ασκήσει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Τούντορ, Γκότι, με την Ουντινέζε να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, πρώτη επιλογή για τους φριουλάνι είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, που όμως δεν δείχνει να πείθεται στην παρούσα φάση, ενώ στη λίστα των υποψηφίων είναι τα ονόματα των Γκουιντολίν, Καρέρα, Μπαλαρντίνι, Ντι Μπιάτζο και Κολαντουόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ