ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει μπρος ο Μιραλάς, τριάρα η Φιορεντίνα

Fiorentina's Kevin Mirallas and Inter Milan's Kwadwo Asamoah, right, go for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Fiorentina's Kevin Mirallas and Inter Milan's Kwadwo Asamoah, right, go for the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Φιορεντίνα, η οποία νίκησε 3-1 την Έμπολι. Νίκες και για Σασουόλο, Σαμπντόρια, λευκή ισοπαλία στο ΣΠΑΛ - Κιέβο.

Ο Κέβιν Μιραλάς αρχίζει να "φορτσάρει" και να σκοράρει στο Καμπιονάτο. Ο Βέλγος πέτυχε το δεύτερό του τέρμα με τη φανέλα της Φιορεντίνα, αυτή την φορά στο νικηφόρο 3-1 απέναντι στην Έμπολι στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικό της Σεντ Ετιέν, του Ολυμπιακού (δις) και της Έβερτον βοήθησε την ομάδα του να βάλει τέλος σε ένα σερί οκτώ παιχνιδιών χωρς νίκη, ισοφαρίζοντας για την Φιορεντίνα και βοηθώντας την να κάνει την ανατροπή.

Από εκεί και πέρα, η Σασουόλο συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, νικώντας εύκολα εκτός έδρας την Φροζινόνε με 0-2 και είναι στην 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το θέμα είναι αν θα αντέξει στη συνέχεια, πάντως ως τώρα τα πηγαίνει περίφημα.

Τέλος, με τον Κουαλιαρέλα να φτάνει τα εννέα γκολ, η Σαμπντόρια νίκησε 2-0 την Πάρμα στο "Λουίτζι Φεράρις" και θα δώσει μάχη για να βγει στο Europa League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ 0-0 έληξε το ΣΠΑΛ - Κιέβο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Ίντερ - Ουντινέζε 1-0 (76' πεν. Ικάρντι)

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1 (70' πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

ΣΠΑΛ - Κιέβο 0-0

Φιορεντίνα - Έμπολι 3-1 (40’ Μιραλάς, 59’ Σιμεόνε, 78’ Νταμπό / 24’ Κρούνιτς)

Φροζινόνε - Σασουόλο 0-2 (44’ αυτ. Αριάουντο, 58’ Μπεράρντι)

Σαμπντόρια - Πάρμα 2-0 (66’ Καπράρι, 69’ Κουαλιαρέλα)

Κάλιαρι -Νάπολι (19:00)

Ρόμα - Τζενοα (21:30)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Αταλάντα - Λάτσιο (21:30)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Μπολόνια - Μίλαν (21:30)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ