SERIE A

Ριμπερί: "Είμαι γέρος αλλά ήρθα πεινασμένος στην Φιορεντίνα"

Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Φρανκ Ριμπερί αποθεώθηκε στο "Σαν Σίρο" από τους οπαδούς της Μίλαν για την εκπληκτική του εμφάνιση με την Φιορεντίνα και στο φινάλε του ματς δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με την ηλικία του.

Στα χαρτιά είναι 36 ετών γεγονός που σημαίνει αυτόματα πως βρίσκεται οριστικά και αμετάκλητα στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Φρανκ Ριμπερί να παραδίδει μαθήματα απλού και συνάμα θεαματικού ποδοσφαίρου όπου και αν αγωνίζεται.

Αυτό το έκανε και το βράδυ της Κυριακής στο χορτάρι του "Σαν Σίρο", με τον Γάλλο επιθετικό να κάνει πράματα και θάματα με τη φανέλα της Φιορεντίνα με παρτενέρ τον Φεντερίκο Κιέζα στην επίθεση των βιόλα και να αναγκάζει ακόμα και τους φίλους της Μίλαν να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν όταν έγινε αλλαγή (στο 89') παρά το γεγονός πως έχανε 3-1 η ομάδα τους και κατρακυλούσε στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Fiorentina's Franck Ribery, left, and AC Milan's Mateo Musacchio fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery, left, and AC Milan's Mateo Musacchio fight for the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Είμαι χαρούμενος, είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις στο Σαν Σίρο, ένα τόσο μεγάλο στάδιο, γεμάτο από οπαδούς. Είναι λίγο δύσκολο για τους οπαδούς της Μίλαν αυτή τη στιγμή όμως πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό για μας", τόνισε στο "Sky Italia" ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε με νόημα:

"Ναι, είμαι μεγάλος σε ηλικία αλλά νιώθω νέος στο χορτάρι! Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, το αγαπώ. Ήμουν πεινασμένος όταν ήρθα στην Φιορεντίνα και με ενθουσιάζει να βλέπω την ομάδα να τα πηγαίνει τόσο καλά.

Ήρθα για να βοηθήσω την Φιορεντίνα, τους παίκτες και τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος αλλά θα πρέπει να δουλεύω κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, για να παίζω όπως έκανα με την Μίλαν".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Φιορεντίνα 1-3: Θρίαμβος για βιόλα, σε αποσύνθεση οι ροσονέρι
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ