SERIE A

Σαμπντόρια: Ολοκλήρωσε το deal με Βαλένθια για Μουρίγιο

Inter Milan's Jeison Murillo celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Frosinone at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 22, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Jeison Murillo celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Frosinone at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 22, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Χέισον Μουρίγιο επιστρέφει στο Καμπιονάτο μετά από δύο χρόνια απουσίας, με την Σαμπντόρια να ανακοινώνει τη συμφωνία με την Βαλένθια για την απόκτηση του Κολομβιανού στόπερ για 4 χρόνια.

Μετά από την Ουντινέζε και την Ίντερ, ο Χέισον Μουρίγιο είναι έτοιμος για τον τρίτο ιταλικό σταθμό στην καριέρα του, με την Σαμπντόρια να ανακοινώνει επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου τη συμφωνία της με την Βαλένθια.

Οι Γενοβέζοι απέκτησαν τον 27χρονο Κολομβιανό στόπερ υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2013, με τον παίκτη να αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τις "νυχτερίδες" για να ακολουθήσει η υποχρεωτική αγορά του το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μουρίγιο - ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Μπαρτσελόνα έχοντας μόλις 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις- αποκτήθηκε έναντι 2.000.000 ευρώ, με την Σαμπντόρια να είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει στην Βαλένθια άλλα 12.000.000 ευρώ σε έναν χρόνο από τώρα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Προς διαζύγιο με Ικάρντι, δεν ταξιδεύει στην Ασία
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ