SERIE A

Σάρι: "Φυσιολογικό να εκνευρίστηκε ο Κριστιάνο με την αλλαγή"

Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' head coach Maurizio Sarri gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, χαρακτήρισε φυσιολογικό τον εκνευρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια μετά από την αντικατάστασή του στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 55' του αγώνα Γιουβέντους - Μίλαν και ο Πορτογάλος σταρ των μπιανκονέρι, προφανώς εκνευρισμένος, πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Ο 60χρονος Ναπολιτάνος τεχνικός χαρακτήρισε φυσιολογικό τον εκνευρισμό του Πορτογάλου για το γεγονός ότι πρώτη φορά αντικαταστάθηκε τόσο νωρίς.

"Δεν έχω πρόβλημα με τον Κριστιάνο Πρέπει να του δώσουμε ευχαριστήσουμε που έπαιξε παρά το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις, επέλεξα να τον αντικαταστήσω γιατί δεν τον έβλεπα καλά. Εάν εκνευρίστηκε είναι φυσιολογικό, ειδικά για έναν παίκτη που κάνει θυσίες για να παίξει.

Εάν βγάζεις έναν παίκτη που δίνει τα πάντα είναι νορμάλ να είναι θυμωμένος για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει σε ένα προπονητή, θα με ανησυχούσε το αντίθετο", υποστήριξε ο Ναπολιτάνος τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας.

Ο παίκτης που αντικατέστησε τον Ρονάλντο, Πάουλο Ντιμπάλα, ήταν αυτός που σκόραρε στο 77' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-0).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ