SERIE A

Serie A: Αφεντικό της πόλης με Ντε Λιχτ η Γιουβέντους

Juventus' Cristiano Ronaldo, center, and his teammates celebrate at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, center, and his teammates celebrate at the end of a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. Juventus won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (1-0) χάρη στο γκολ πρώτο γκολ του Ματάις ντε Λιχτ με την μπιανκονέρα φανέλα και συνεχίζει στην κορυφή της Serie A.

Τι κι αν η Ίντερ της έβαλε πίεση με την ανατροπή και τη νίκη στην Μπολόνια καθώς πέρασε προσωρινά στην κορυφή; Τι κι αν αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε άσφαιρος;

Η Γιουβέντους βρήκε το γκολ από έναν κεντρικό αμυντικό της, πήρε την εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης του ιταλικού Βορρά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε κάπως υποτονικά ανάμεσα σε γκρανάτα και μπιανκονέρι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πέρασε με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς (60') τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη θέση του συμπατριώτη του, Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος απογοήτευσε για όσο διάστημα αγωνίστηκε. Ο Πιπίτα ήταν αυτός που έκανε το γύρισμα από δεξιά μετά από εκτέλεση φάουλ και ο Ματάις ντε Λιχτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε Σαλβατόρε Σίριγκου.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 20χρονου Ολλανδού κεντρικού αμυντικού με τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας. Η Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή με 29 βαθμούς, έναν λιγότερο έχει η Ίντερ και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ρόμα, η οποία νίκησε τη Νάπολι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ρόμα - Νάπολι 2-1 (19' Τζανιόλο, 55' πεν. Βερετού / 72' Μίλικ)

Μπολόνια - Ίντερ 1-2 (59' Σοριάνο / 75', 90+1' Λουκακού)

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1 (70' Ντε Λιχτ)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

13:30 Αταλάντα - Κάλιαρι

16:00 Τζένοα - Ουντινέζε

16:00 Βερόνα - Μπρέσια

16:00 Λέτσε - Σασουόλο

19:00 Φιορεντίνα - Πάρμα

21:45 Μίλαν - Λάτσιο

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

ΣΠΑΛ - Σαμπντόρια

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ