SERIE A

Serie A: Εξάδα με ανατροπή η Νάπολι

Napoli's Fabian Ruiz celebrates after he scores the opening goal during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli's Fabian Ruiz celebrates after he scores the opening goal during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Νάπολι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Μπρέσια, αλλά έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (1-2) και έπιασε τις ευρωπαϊκές θέσεις λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα. Βασικός ο Κώστας Μανωλάς.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε το μυαλό στην Τρίτη (25/2, 22:00) και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για τους 16 του Champions League.

Στο δεύτερο η Νάπολι σοβαρεύτηκε κι έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 στην Μπρέσια. Ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έχοντας δίπλα του τον Νίκολα Μακσίμοβιτς απόντος του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Η ομάδα της Λομβαρδίας άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά του Τσανσελόρ, ο οποίος βρήκε κενό στην παρτενοπέα άμυνα.

Οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ματέγιου να σταματά με το χέρι στην περιοχή την προσπάθεια του Ινσίνιε. Αυτός ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και ισοφάρισε στο 49ο λεπτό.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε μέσα σε πέντε λεπτά. Ο περιζήτητος στην πατρίδα του - μήλον της έριδος μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα - Φαμπιάν Ρουίθ με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Νάπολι ανέβηκε στις ευρωπαϊκές θέσεις και δείχνει ότι μπορεί να παλέψει για την έξοδο στο Europa League, παρά το κακό ξεκίνημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Μπρέσια - Νάπολι 1-2 (26' Τσανσελόρ / 49' πεν. Ινσίνιε, 54' Φαμπιάν Ρουίθ)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Μπολόνια - Ουντινέζε (16:00)

ΣΠΑΛ - Γιουβέντους (19:00)

Φιορεντίνα - Μίλαν (21:45)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Τζένοα - Λάτσιο (13:30)

Αταλάντα - Σασουόλο (16:00)

Βερόνα - Κάλιαρι (16:00)

Τορίνο - Πάρμα (16:00)

Ρόμα - Λέτσε (19:00)

Ίντερ - Σαμπντόρια (10:45)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ