SERIE A

Serie A: Η Ρόμα μπλόκαρε την Ίντερ

Inter Milan's Lautaro Martinez, left, vies for the ball with Roma's Gianluca Mancini during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Dec.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Lautaro Martinez, left, vies for the ball with Roma's Gianluca Mancini during a Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Dec.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ ήταν καλύτερη, αλλά ο Αντόνιο Μιράντε είχε απάντηση στις προσπάθειες των Λουκακού - Μαρτίνες κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τη Ρόμα, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που κρατά άσφαιρους τους νερατζούρι. Η Γιουβέντους μπορεί να βρεθεί στην κορυφή εάν νικήσει τη Λάτσιο.

Η πρωτοπόρος Ίντερ, υποδέχτηκε τη Ρόμα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Οι νερατζούρι ήταν καλύτεροι, οι προσπάθειες όμως των Ρομελού Λουκακού και Λαουτάρο Μαρτίνες έμειναν ημιτελείς.

Ο γκολκίπερ των τζαλορόσι, Αντόνιο Μιράντε, είχε πάντα απάντηση στις ενέργειες του Βέλγου και του Αργεντινού κι έτσι το 0-0 μοιάζει φυσιολογικό. Η ομάδα του Μιλάνου είχε ενέργεια, οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε ωστόσο έμοιαζαν να μπλοκάρουν ανά διαστήματα.

Οι Ρωμαίοι από την άλλη ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο από τον Πάουλο Φονσέσκα και έσωσαν το βαθμό στο Τζουζέπε Μεάτσα. Η Γιουβέντους έτσι μπορεί να προσπεράσει την Ίντερ - σε περίπτωση που το Σάββατο επικρατήσει στο Ολίμπικο της Λάτσιο - και να βρεθεί ξανά στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SERIE A:

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ίντερ - Ρόμα 0-0

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Αταλάντα - Βερόνα (16:00)

Ουντινέζε - Νάπολι (19:00)

Λάτσιο - Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Λέτσε - Τζένοα (13:30)

Σασουόλο - Κάλιαρι (16:00)

ΣΠΑΛ - Μπρέσια (16:00)

Τορίνο - Φιορεντίνα (16:00)

Σαμπντόρια - Πάρμα (19:00)

Μπολόνια - Μίλαν (21:45)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ