SERIE A

Serie A: Ήττα-σοκ για την Αταλάντα από την ΣΠΑΛ

Mattia Valoti celebrates after score in the Atalanta vs Spal soccer match Monday, Jan. 20, 2020 in Bergano, Italy.  (Gianluca Checchi/LaPresse via AP)
Mattia Valoti celebrates after score in the Atalanta vs Spal soccer match Monday, Jan. 20, 2020 in Bergano, Italy. (Gianluca Checchi/LaPresse via AP) AP

H Aταλάντα προηγήθηκε με ένα τρομερό γκολ με τακουνάκι του Γιόσιπ Ίλισιτς, αλλά η ΣΠΑΛ με δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών έκανε την ανατροπή και πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Την ευκαιρία να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που σημαίνει και έξοδο στο Champions League "σπατάλησε" η Αταλάντα, καθώς γνώρισε απρόσμενη ήττα με 2-1 από την ΣΠΑΛ εντός έδρας.

Στο 16ο λεπτό, ο Γιόσιπ Ίλισιτς έδωσε το προβάδισμα στους "νερατζούρι" με ένα τρομερό τακουνάκι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν άρδην. Κι αυτό διότι στο 54ο λεπτό ο Αντρέα Πετάνια ισοφάρισε σε 1-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Ματία Βαλότι έκανε τη μεγάλη ανατροπή και χάρισε στην ομάδα του ένα τεράστιο "τρίποντο" που τη διατηρεί ζωντανή στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, αφού ξεπέρασε την Τζένοα και είναι στην 19η θέση, ένα βαθμό κάτω από την 17η Λέτσε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ