SERIE A

Serie A: Με τη συνήθεια της ανατροπής η Ίντερ

Inter Milan's Nicolo Barella celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Nicolo Barella celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Hellas Verona, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Βερόνα άνοιξε το σκορ με τον Βέρε στο Μιλάνο, η Ίντερ όμως έφθασε στην ανατροπή - όπως και στην Μπολόνια - και τη νίκη (2-1) με τα γκολ των Βεσίνο-Μπαρέλα και πέρασε πρώτη με το βλέμμα στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Μίλαν.

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μετά την ήττα (3-2) της Ίντερ από τη Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα και έβαλε στη σέντρα μιλώντας με διευθύνσεις και ονόματα τους Σένσι και Μπαρέλα. Ο δεύτερος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη και την κορυφή - τουλάχιστον για το Σάββατο - στους νερατζούρι.

Το τρίποντο δεν ήταν εύκολο για την ομάδα του Μιλάνο, ήλθε με κόπο, ιδρώτα και... ανατροπή. Η Βερόνα άνοιξε το σκορ στο Τζουζέπε Μεάτσα, όταν στο 19ο λεπτό ο Βέρε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και νίκησε τον Χαντάνοβιτς.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήλθε στο 65ο λεπτό όταν ο Λατσάρο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Βεσίνο έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιλβέστρι. Το γκολ που σφράγισε τη νίκη και την ανατροπή ήλθε από τον Μπαρέλα στο 83'.

Ο Ιταλός διεθνής μέσος πήρε την μπάλα αριστερά, συνέκλινε και με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των τζαλομπλού. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ανατροπή για την Ίντερ στη Serie A μετά από εκείνη του προηγούμενου Σαββάτου στην Μπολόνια (κατά σύμπτωση με το ίδιο σκορ) και πέρασαν κορυφή ενόψει και του Κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν.

Η Τορίνο άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι της πόλης από τη Γιουβέντους και συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Μπρέσια. Πρωταγωνιστές για την γκρανάτα οι Μπελότι και Μπερενγκέρ, οι οποίοι πέτυχαν από δυο γκολ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Μπολόνια 3-1 (34' 75' Καπούτο, 68' Μπογκά / 70' Ορσολίνι)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Μπρέσια - Τορίνο 0-4 (17' πεν., 26' πεν. Μπελότι, 75', 81' Μπερενγκέρ)

Ίντερ - Βερόνα 2-1 (65' Βεσίνο, 83' Μπαρέλα / 19' Βέρε)

Νάπολι - Τζένοα (21:45)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Κάλιαρι - Φιορεντίνα (13:30)

Λάτσιο - Λέτσε (16:00)

Σαμπντόρια - Αταλάντα

Ουντινέζε - ΣΠΑΛ

Πάρμα - Ρόμα (19:00)

Γιουβέντους - Μίλαν (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ