SERIE A

Serie A: Μόνη στην κορυφή η Ίντερ με οδηγό τον Λαουτάρο

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Με πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες που πέτυχε και τα δύο της γκολ, η Ίντερ έκαμψε την αντίσταση της ΣΠΑΛ με σκορ 2-1 και ανέβηκε μόνη στην κορυφή. Σημαντικά τρίποντα για Λάτσιο και Μίλαν.

Η Γιουβέντους της προσέφερε ένα μοναδικό δώρο, αφήνοντας δύο βαθμούς στο ματς με την Σασουόλο (2-2) και η Ίντερ δεν θα μπορούσε με τίποτα να μην το ανοίξει! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε με 2-1 της ΣΠΑΛ για την 14η αγωνιστική και επέστρεψε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, αφήνοντας έναν βαθμό πίσω την βέκια σινιόρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νερατζούρι ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες που χτύπησε δις στο πρώτο μέρος με τα γκολ του στο 16' και στο 41', με την ΣΠΑΛ να μειώνει στο 50' με τον Βαλότι και να πονοκεφαλιάζει τους γηπεδούχους, αλλά να καταφέρνουν ωστόσο να κρατούν έστω και δύσκολα το χρυσό τρίποντο.

Είναι εντυπωσιακό πως η ομάδα του Μιλάνου πανηγύρισε τη 12η νίκη της στις πρώτες 14 αγωνιστικές της Serie A, κάτι που πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην 88η σεζόν της στη διοργάνωση.

Στο Ολίμπικο, η Λάτσιο επικράτησε με 3-0 της Ουντινέζε και έφτασε τις έξι διαδοχικές επιτυχίες της στο πρωτάθλημα, με το αποτέλεσμα αυτό να την εδραιώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Ιμόμπιλε πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των λατσιάλι και ο Λουίς Αλμπέρτο το τρίτο, με τον Ιταλό επιθετικό να οδηγεί σταθερά την κούρσα των αρχισκόρερ έχοντας πλέον 15 γκολ μετά από 14 ματς.

Στο Ένιο Ταρντίνι, η Μίλαν πήρε μία σημαντική νίκη με 1-0 επί της Πάρμα που της επέτρεψε να πλησιάσει τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, με τον Τεό Ερναντέζ να χτυπάει στο 88' στους ροσονέρι και να τους χαρίζει το πρώτο τρίποντο μετά από πέντε ματς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Μπρέσια - Αταλάντα 0-3 (26' 61' Πάσαλιτς, 90+2' Ίλιτσιτς)

Τζένοα - Τορίνο 0-1 (77' Μπρέμερ)

Φιορεντίνα - Λέτσε 0-1 (49' Λα Μαντία)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Σασουόλο 2-2 (20' Μπονούτσι, 68' πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο / 22' Μπογκά, 47' Καπούτο)

Ίντερ - ΣΠΑΛ 2-1 (16' 41' Λαουτάρο Μαρτίνες / 50' Βαλότι)

Πάρμα - Μίλαν 0-1 (88' Τεό Ερναντέζ)

Λάτσιο - Ουντινέζε 3-0 (9' 36' πεν. Ιμόμπιλε, 45' πεν. Λουίς Αλμπέρτο)

Νάπολι - Μπολόνια (19:00)

Βερόνα - Ρόμα (21:45)

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Σαμπντόρια (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Σασουόλο 2-2: Η παρέα του Κυριακόπουλου σταμάτησε τον Ρονάλντο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ