SERIE A

Serie A: Ο Μπελότι άλωσε το Ολίμπικο

Torino players celebrate after Torino's Andrea Belotti scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Torino at the Rome Olympic Stadium, Italy, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Torino players celebrate after Torino's Andrea Belotti scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Torino at the Rome Olympic Stadium, Italy, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Με πρωταγωνιστή τον Αντρέα Μπελότι που πέτυχε και τα δυο γκολ η Τορίνο νίκησε 2-0 τη Ρόμα και άλωσε το Ολίμπικο. Με ανατροπή και Ιμόμπιλε η Λάτσιο που διεκδικεί τον τίτλο.

Η Ρόμα είχε πέντε ματς δίχως ήττα (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία), αλλά την Κυριακή το βράδυ τη γνώρισε εντός έδρας από την Τορίνο για την 18η αγωνιστική της Serie A.

Πρωταγωνιστής για την γκρανάτα που επέστρεψε στις νίκες ο Αντρέα Μπελότι. Ο 26χρονος Ιταλός επιθετικός πέτυχε και τα δυο γκολ της επικράτησης στο Ολίμπικο της Αιώνιας Πόλης.

Εξίσου σημαντική ήταν η συμβολή του Σαλβατόρε Σίριγκου, ο οποίος σταμάτησε τις τζαλορόσι ευκαιρίες. Βαθμολογική ανάσα για την Τζένοα, η οποία νίκησε 2-1 τη Σασουόλο. Με ανατροπή η Λάτσιο, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μάριο Ριγκαμόντι από γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά με δυο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε πήρε τη νίκη (1-2) επί της Μπρέσια και συνεχίζει να διεκδικεί μαζί με Ίντερ και Γιουβέντους τον τίτλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

Μπρέσια - Λάτσιο 1-2 (18' Μπαλοτέλι / 42' πεν., 90+1' Ιμόμπιλε)

ΣΠΑΛ - Βερόνα 0-2 (14' Πατσίνι, 86' Στεπίνσκι)

Τζένοα - Σασουόλο 2-1 (29' πεν. Κρισίτο, 86' Πάντεφ / 33' Ομπιάνγκ)

Ρόμα - Τορίνο 0-2 (45+2', 86' πεν. Μπελότι)

Κυριακή 6 Ιανουαρίου

Μπολόνια - Φιορεντίνα (13:30)

Αταλάντα - Πάρμα (16:00)

Γιουβέντους - Κάλιαρι (16:00)

Μίλαν - Σαμπντόρια (16:00)

Λέτσε - Ουντινέζε (19:00)

Νάπολι - Ίντερ (19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ