SERIE A

Serie A: Πικρή ισοπαλία για Ρόμα, κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης!

Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kostas Manolas reacts after missing a scoring chance during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Ρόμα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Σασουόλο και αποχαιρέτησε ουσιαστικά το στόχο της εξόδου στο Champions League, ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός Europa League.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε ξεκαθαρίσει πως η Ρόμα χρειαζόταν να κάνει το "2 στα 2" αν ήθελε να έχει ελπίδες για να προλάβει το τρένο της τετράδας και μετά το βράδυ του Σαββάτου είναι ξεκάθαρο πλέον πως το Champions League είναι ουσιαστικά παρελθόν.

Και αυτό γιατί έγινε στο 0-0 στο "Mapei Stadium" με την Σασουόλο και έμεινε στο -2 από την Αταλάντα μία αγωνιστική πριν το φινάλε με ματς περισσότερο, με τους "λύκους" να αισθάνονται πλέον άβολα και όσον αφορά στη μάχη για την έξοδο στο Europa League καθώς θέλουν μόνο νίκη με την Πάρμα στο φινάλε για να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν απολύτως ισορροπημένο, ενώ στο δεύτερο μέρος η Ρόμα έχασε αρκετές ευκαιρίες, πρώτα με τον Ελ Σααραουί και έπειτα με τους Τζέκο και Κλάιφερτ που είδαν τα δοκάρια να σταματούν τις προσπάθειές τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 37ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 18 Μαΐου

Ουντινέζε - ΣΠΑΛ 3-2 (5' Σαμίρ, 31' 35' Οκάκα / 53' Πετάνια, 59' Βαλότι)

Τζένοα - Κάλιαρι 1-1 (89' πεν. Κρίσιτο / 40' Παβολέτι)

Σασουόλο - Ρόμα 0-0

Κυριακή 19 Μαΐου

Κιέβο - Σαμπντόρια (13:30)

Έμπολι - Τορίνο (16:00)

Πάρμα - Φιορεντίνα

Μίλαν - Φροζινόνε (19:00)

Γιουβέντους - Αταλάντα (21:30)

Νάπολι - Ίντερ

Δευτέρα 20 Μαΐου

Λάτσο - Μπολόνια (21:30)

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ