SERIE A

Serie A: Βαριά άρρωστη η Νάπολι στο -12 από την κορυφή

Napoli's Arkadiusz Milik gestures during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Arkadiusz Milik gestures during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Νάπολι μέσα στο εκρηκτικό μείγμα σύγκρουσης προέδρου, προπονητή, παικτών και οπαδών έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα, για πέμπτο σερί ματς μακριά από τη νίκη και στο -12 από την κορυφή της Serie A.

Η προβληματική εικόνα και τα άσχημα (με Ρόμα για το πρωτάθλημα και Ζάλτσμπουργκ για το Champions League) αποτελέσματα της Νάπολι στις τελευταίες αναμετρήσεις προκάλεσε αναβρασμό και αναταράξεις μεταξύ της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών και η απόφαση για ritiro από τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις δεν απέδωσε.

Οπαδοί των παρτενοπέι βρέθηκαν στο Σαν Πάολο στην προπόνηση της Πέμπτης (7/11) και αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των παρτενοπέι, ζητώντας τους να φύγουν μαζί με τον Κάρλο Αντσελότι.

Όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα επιδείνωσε την κατάσταση στην ομάδα του ιταλικού Νότου. Με τον Κώστα Κανωλά να είναι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων και τον Ορέστη Καρνέζη στον πάγκο η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα.

Μέρτενς και Λοσάνο τροφοδοτήθηκαν ελάχιστα από τους Ινσίνιε, Καγιεχόν, Ζελίνσκι και Φαμπιάν Ρουίθ και ο Ράντου δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία τους. Ο Αντελότι πέρασε Γιορέντε και Έλμας, έριξε και τον Λουπέρτο σε κίνηση απελπισίας στο τελευταίο πεντάλεπτο αλλά τίποτα.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μετά από εκτέλεση του Μέρτενς, αλλά ο διαιτητής σε συνεννόηση με το VAR διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα και στο -12 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ίντερ που πέρασε με ανατροπή από την Μπρέσια. Ενδεχομένως να βρεθεί και στο -13 την Κυριακή το βράδυ σε περίπτωση που η Γιουβέντους πάρει το ντέρμπι με τη Μίλαν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Μπολόνια 3-1 (34' 75' Καπούτο, 68' Μπογκά / 70' Ορσολίνι)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Μπρέσια - Τορίνο 0-4 (17' πεν., 26' πεν. Μπελότι, 75', 81' Μπερενγκέρ)

Ίντερ - Βερόνα 2-1 (65' Βεσίνο, 83' Μπαρέλα / 19' Βέρε)

Νάπολι - Τζένοα 0-0

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Κάλιαρι - Φιορεντίνα (13:30)

Λάτσιο - Λέτσε (16:00)

Σαμπντόρια - Αταλάντα

Ουντινέζε - ΣΠΑΛ

Πάρμα - Ρόμα (19:00)

Γιουβέντους - Μίλαν (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ