SERIE A

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

AC Milan coach Sinisa Mihajlovic sits on the bench during the Serie A soccer match between Udinese and AC Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Tuesday, Sept. 22, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
AC Milan coach Sinisa Mihajlovic sits on the bench during the Serie A soccer match between Udinese and AC Milan at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Tuesday, Sept. 22, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Ο τεχνικός της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα του Σαββάτου (13/07) προκειμένου να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους "ροσομπλού" λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σοκ στο στρατόπεδο της Μπολόνια! Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός των "ροσομπλού", Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα του Σαββάτου (13/07) για να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το σύλλογο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο 50χρονος προπονητής νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες σε νοσοκομείο της Μπολόνια, ύστερα από ξαφνική αδιαθεσία. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μία σειρά από θεραπείες προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Γι' αυτό το λόγο, δεν θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της Μπολόνια, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός πάγκων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μιχαΐλοβιτς πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα των Ρόμα, Λάτσιο, Σαμπντόρια και Ίντερ, μετρώντας συνολικά 38 γκολ και 9 ασίστ σε 315 συμμετοχές, παρότι αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός, ενώ κι ως προπονητής δεν τα έχει πάει άσχημα, αφού έχει καθίσει στον πάγκο των Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν και Τορίνο, αλλά και της εθνικής Σερβίας.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ