SERIE A

Το ξέσπασμα του Λέιβα για την Γιουβέντους που έγινε viral στα social media

Lazio's Lucas Leiva, right, challenges for the ball with Juventus' Rodrigo Bentancur during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Lucas Leiva, right, challenges for the ball with Juventus' Rodrigo Bentancur during the Serie A soccer match between Lazio and Juventus at the Olympic stadium, in Rome, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Γιουβέντους απέδρασε με το τρίποντο από τη Ρώμη με πέναλτι του Ρονάλντο στο 88', ωστόσο το γκολ του έχει επισκιαστεί στα social media από το ξέσπασμα του Λούκας Λέιβα απευθυνόμενος στον Κιελίνι (VIDEO).

Για πάνω από 70 λεπτά η Γιουβέντους υπέφερε σε άμυνα και επίθεση στο χορτάρι του "Ολίμπικο" και δεν είχε μπορέσει να κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια απέναντι στην Λάτσιο που είχε γκολ και αρκετές ευκαιρίες στο ίδιο διάστημα, όμως στο φινάλε έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Στην πρώτη της μεγάλη φάση στο ματς η ομάδα του Αλέγκρι έφτασε στην ισοφάριση με τον Ζοάο Κανσέλο στο 74' ενώ στο 88' ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του μέσα στην περιοχή από τον Λούλιτς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο το μετέτρεψε σε γκολ για να γράψει το τελικό 2-1 υπέρ των "μπιανκονέρι".

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Γιουβέντους για πρώτη φορά στο +11 από την Νάπολι και την έκανε αυτόματα το ακλόνητο φαβορί και για το φετινό σκουντέτο, με τους "εχθρούς" της πάντως να έχουν βρει δυνατή παρηγοριά στο ξέσπασμα του Λούκας Λέιβα στη φάση του πέναλτι.

Τότε που ο Βραζιλιάνος μέσος των "λατσιάλι" θεώρησε αυστηρή την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και απευθυνόμενος στον Τζόρτζιο Κιελίνι φώναξε: "Πάντα έτσι γίνεται. Για σας είναι πάντα έτσι".

Φυσικά τα συγκεκριμένα λόγια καταγράφτηκαν από τον τηλεοπτικό φακό και με τη βοήθεια της τεχνολογίας το ξέσπασμά του έχει γίνει viral...

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ